Moto GS5 Plus gelekt op promotiemateriaal, aankondiging wellicht op 25 juli

Moto GS5 Plus gelekt op promotiemateriaal, aankondiging wellicht op 25 juli

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Volgens VentureBeat zullen de Moto G5S en G5S Plus op een evenement op 25 juli worden aangekondigd. Deze telefoons zijn de opvolgers van de bekende Moto G5-serie. Nieuw zullen de metalen behuizing, het grotere scherm en de dubbele camera zijn, voor het creëren van het bokeh-effect.

Moto G5S Plus

Er waren al eerder nieuws en foto's gelekt over de Moto G5S Plus, de opvolger van de nog dit jaar gelanceerde Moto G5 Plus. Motorola denkt met de toevoeging van de -S (van special) het middensegment nog beter te bedienen. Via VentureBeat zijn is nu duidelijk promotiemateriaal gelekt, waarop de metalen behuizing en dubbele camera duidelijk in beeld zijn. 

Moto G5S Plus leaks

Er zijn drie zaken nieuw aan de G5S Plus tegenover de gewone G5 Plus. Ten eerste het gebruikte materiaal: de body zal geheel van metaal zijn, in plaats van gedeeltelijk. Dit moet voor een premium gevoel zorgen. Andere telefoons in het hogere segment zijn ook van compleet van metaal gemaakt, zoals de OnePlus 5

Het tweede verschil zal het grotere scherm zijn: deze zal groeien van 5.2 naar 5.5 inch. De resolutie blijft gelijk met een Full-HD resolutie van 1920 bij 1080. Wat ook niet aangepast zal worden zijn andere specificaties: de octa-core Snapdragon 625 wordt wederom van stal gehaald, net als maximaal 4GB werkgeheugen gecombineerd met 64GB intern geheugen. 

[readmore articles="189540, 189717"]

Het derde onderscheidende punt van de Moto G5S Plus zal de dual-camera zijn. Net als toptoestellen als de LG G6, OnePlus 5 of Huawei P10 zal dit toestel over twee camera's aan de achterkant beschikken. Hiermee kan vervolgens het bokeh-effect worden gesimuleerd waarmee de achtergrond van een foto wazig wordt gemaakt. Ook kunnen er delen van foto's zwart-wit worden gemaakt. Twee sensoren van 13 megapixels zorgen voor deze zaken, waarvan één sensor foto's maakt in het zwart-wit. De G5 Plus had nog een enkele 12 megapixel camera. Ook de camera aan de voorkant ontvangt een boost naar 5 naar 8 megapixel. 

Lancering Moto G5S Plus

VentureBeat geeft naast deze informatie ook nog een datum waarop we de Moto G5S en G5S Plus kunnen verwachten, namelijk 25 juli. Op dit evenement, waarvoor Motorola al uitnodigingen heeft verstuurd, kunnen we ook de Moto Z2 Force verwachten

Bron: VentureBeat

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk