Moto G7-reeks: Braziliaanse Motorola-site onthult alle details

Moto G7-reeks: Braziliaanse Motorola-site onthult alle details

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Ondanks de Motorola Moto G7 nog niet onthuld is, weten we wel al hoe de reeks eruit zou kunnen zien en hebben we ook al een idee van wat hij zou kosten, maar om hier echt zeker van te zijn, zou het toestel eerst door Motorola onthuld moeten worden. De website van Motorola Brazilië deed dit per ongeluk gisteravond, zoals gespot door CNET en Español.

Moto G7 afbeeldingen

Het voorval van gisteravond bevestigt de waterdruppelnotch bovenaan het scherm van de Moto G7, evenals de verdunde randen aan de onder-, boven- en zijkant. Het lek bevestigt ook de aanwezigheid van een hoofdtelefoonaansluiting, die je kunt vinden naast de usb type-c-poort aan de onderkant van de telefoon.

Motorola G7

Specificaties

Ook de specificaties van de Moto G7 zijn onthuld. Volgens de Braziliaanse Motorola-website beschikt het toestel over een 6,24 inch scherm met een Full HD+ resolutie, een dubbele camera, waarvan de hoofdsensor een resolutie van 12 megapixel heeft en de secondaire een van 5 MP. Verder bevat het apparaat een 8 MP selfie-camera, een Snapdragon 632-processor, 4 GB RAM, 64 GB aan opslagruimte en een batterij van 3000 mAh.

Om verdere verrassingen uit de weg te ruimen, deelde de website van Motorola Brazilië ook de Moto G7 Play, Moto G7 Power en Moto G7 Plus. Alle telefoons beschikken grotendeels over dezelfde specificaties, met uitzondering van de lagere resolutie schermen van de Moto G7 Play en Power, waarbij de laatstgenoemde ook een enorme 5.000 mAh-batterij bevat. Verder heeft de Moto G7 Plus een krachtigere Snapdragon 636 en een 16 MP primaire camera.

Motorola Moto G7

Omdat deze informatie afkomstig is van de website van Motorola Brazil, is de kans erg groot dat dit is wat we kunnen verwachten van de Moto G7-reeks. Desalniettemin heeft Motorola de G7-telefoons nog niet officieel aangekondigd, waardoor we niet met 100 procent zekerheid kunnen zeggen dat we de zojuist genoemde specificaties daadwerkelijk zullen terugzien op de toestellen.

Prijs

De website vermeldde geen prijsgegevens voor de telefoons, maar volgens een vorig lek zou de Moto G7 Play in de meeste Europese landen worden verkocht vanaf ongeveer 150 euro. De Moto G7 Power start mogelijk rond de 210 euro in het grootste deel van Europa.

Via: CNET en Español

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk