Lenovo bevestigt komst grote camerasensor voor Motrola Edge 30 Ultra

Lenovo bevestigt komst grote camerasensor voor Motrola Edge 30 Ultra

De algemeen directeur van Lenovo, Chen Jin, heeft bevestigd dat het nieuwe vlaggenschip van Motorola een grote 1/1,22-inch camerasensor zal krijgen. Vermoedelijk zal het hier gaan om de veelbesproken Samsung ISOCELL HP1-beeldsensor.

Camerageweld

Afgelopen mei bevestigde Motorola dat het een nieuw vlaggenschip zal aankondigen die ''een nieuwe maatstaf voor je fotografie-ervaring' zal moeten bieden. Hierbij maakte het bedrijf niet bekend welke camerasensor het toestel zal krijgen, nu geven ze hierover echter een kleine hint. De algemeen directeur van Lenovo, het bedrijf dat de Motorla-telefoons maakt, zegt namelijk dat het nieuwe vlaggenschip van Motorola een grote 1/1,22-inch camerasensor zal krijgen. Zo meldt Android Police. Hij geeft hierbij niet aan om welke sensor het zal gaan, maar alles lijkt te wijzen op de Samsung ISOCELL HP1-beeldsensor. Meerdere geruchten gingen hier namelijk al over rond én daarbij komt dat deze sensor een grote heeft van 1/1,22-inch.

De Samsung ISOCELL HP1 is een high-end 200 MP sensor die vier of zestien pixels kan samenvoegen. De sensor maakt dus gebruik van 4x4 of 2x2 pixel binning-technologie. Het toestel maakt dus standaard foto's met een resolutie van 12,5 of 50 MP. Meer over de camerasensor lees je in onderstaand artikel.

Overige specificaties

Motorola onthulde al eerder dat de Motorola Frontier, Edge 30 Ultra of X30 Pro (naam is nog altijd niet helemaal bekend) de beschikking zal krijgen over de Qualcomm Snapdragon 8 + Gen 1-processor. De snelste processor van Qualcomm op dit moment. Ook zou het toestel een 144 Hz Full HD+ OLED-paneel moeten krijgen met gebogen randen. De accu van het toestel wordt een 4500 mAh exemplaar die opgeladen kan worden met een vermogen van 125W.

Het toestel zal waarschijnlijk deze maand officieel aangekondigd moeten worden. De verwachting is dat het toestel eerst in China beschikbaar zal komen, en later in andere landen te koop zal zijn. De prijs van het toestel is nog niet bekend.

Lees hier meer over het aankomende vlaggenschip van Motorola
Motorola Edge 30 Ultra
4500 mAh
6,67 inch - px
128/256 GB
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties