Dit is Jelly, de kleinste Android-smartphone met Android 7.0 ter wereld

Dit is Jelly, de kleinste Android-smartphone met Android 7.0 ter wereld

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Jelly 

Jelly gaat niet mee met de huidige trend in grote smartphones. Nee, deze kleine rakker past nog in dat kleine vakje in je broekzak. Dat is dan ook precies de bedoeling, zo geven de makers aan. In alle gevallen waar een grote smartphone niet van pas komt, kan de Jelly gebruikt worden. Denk dan bijvoorbeeld aan een avondje stappen of een groot dancefeest. Hier kan zo'n kleine smartphone een uitkomst zijn, als je toch bereikbaar wilt zijn.

Jelly zal in twee uitvoeringen op de markt komen, de Jelly en de Jelly Pro. Beide hebben een piepklein scherm van 2,45 inch, Android 7.0 Nougat en 4G-ondersteuning. De Jelly mag het doen met 1GB werkgeheugen en 8GB opslaggeheugen, de Pro beschikt over respectievelijk 2GB en 16GB. Dit kan uitgebreid worden met een microSD-kaart. Beide toestelletjes beschikken over een 1.1Ghz processor met 4 rekenkernen.

Met dit toestel kunnen ook foto's geschoten, er is een camera met 8 megapixels en eentje met 2 megapixels. De accu is ook klein, 950mAh en kan volgens de fabrikant 3 dagen mee, 7 dagen in standby. Verder is er ook GPS en een gyroscoop aan boord.

Jelly kopen

Jelly is een Kickstarter-project en wordt gemaakt door Unihertz. Het doel om 30.000 dollar op te halen is al ruimschoots behaald, er staat nu 266.424 dollar op de teller. Als alles goed gaat, wordt de Jelly in augustus geleverd voor 109 dollar, de Pro voor 125 dollar. Vroege vogels kunnen de Jelly al voor 59 dollar en de Jelly Pro voor 75 dollar reserveren. Het toestel is in drie kleuren te bestellen: Pearl White, Sky Blue en Space Black.

Via: Kickstarter

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk