Honor V10 zal op 28 november in China worden aangekondigd

Honor V10 zal op 28 november in China worden aangekondigd

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

China-first

Enige tijd geleden schreven we al dat de Honor V10 op 5 december in Londen zal worden aangekondigd. Er was een uitnodiging verzonden aan journalisten, die een een outline van een bijna randloos toestel liet zien met daarachter de skyline van London. Dat het daar om de Honor V10 gaat is een aanname, nergens op de uitnodiging staat er een naam of modelnummer vermeld.

Op het Chinese netwerk Weibo is nu een uitnodiging opgedoken voor een event van Honor in China Dit event zal plaatsvinden op 28 november en er staat met hele grote letters op dat het om de Honor V10 zal gaan. Het is traditie dat een nieuw Honor-toestel altijd eerst in China wordt aangekondigd en daarna pas in Europa. Een nutteloos fenomeen omdat alle spanning en nieuwswaarde voor het Europese evenement daarmee weggenomen wordt. Doorgaans zit er wel meer tijd tussen de aankondigingen op beide markten, deze keer is het maar een week.

Honor V10 

Dit nieuwe Honor-vlaggenschip zal vrijwel zeker een afgeleide zijn van de Huawei Mate 10 Pro. Want dat is een andere traditie van het bedrijf, de vlaggenschepen zijn altijd een goedkopere versie van het Huawei-vlaggenschip uit de P- of Mate-serie.

De Honor V10 zal ook gebruik maken van de HiSilicon Kirin 970-processor en daarmee ook de beschikking krijgen over kunstmatige intelligentie. Deze techniek zal dan onder andere tot uiting komen in de software van de dubbele camera die in de Honor-serie geen Leica-branding meekrijgt. Net als bij de Huawei Mate 10 Pro zal het beeldscherm een 18:9-verhouding hebben.

Beschikbaarheid

Honor wordt in Nederland niet meer actief vertegenwoordigd op sales-en marketingvlak. Dat zal consequenties hebben voor de beschikbaarheid van de Honor V10. Hopelijk is de nieuwe webshop op hihonor.com op tijd klaar om het nieuwe toestel te kunnen bestellen. De prijs zal traditioneel (heb je hem weer) lager liggen dan die van de Huawei Mate 10 Pro.

Bron: AndroidCommunity

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk