'Honor Magic 3: giga-camera en selfiecamera onder scherm'

'Honor Magic 3: giga-camera en selfiecamera onder scherm'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Honor Magic 3 is gelekt, een aankomend toptoestel van Honor. We krijgen een grote camerasensor op de achterkant te zien en een randloos scherm met gebogen randen. Het toestel verschijnt met de nieuwe Snapdragon 888 Plus-chipset.

Honor Magic 3

Honor is weer terug van weggeweest en leeft nu verder als een merk dat helemaal onafhankelijk van Huawei werkt. Recent stelde het merk zijn Honor 50-reeks van budgetvlaggenschepen voor in China, en het lijkt erop dat het merk daarmee deze zomer ook zijn pijlen op Europa richt. Honor werft momenteel personeel in Nederland, dat ontdekte Androidworld recent.

Toch houdt het merk het niet bij de Honor 50-reeks, want er is ook een premium telefoon onderweg: de Honor Magic 3. Die smartphonereeks staat al jarenlang bekend om vooruitstrevende designs, denk bijvoorbeeld aan het slide-mechanisme van de Magic 2.

Het lijkt erop dat de opvolger van die telefoon opnieuw met een randloos scherm komt, maar dit keer omdat er een selfiecamera onder het paneel zit. Ook aan de zijkanten zien we erg kleine schermranden, en het paneel heeft een erg sterke buiging. Daarnaast merken we op dat de telefoon drie camera's heeft met een erg grote hoofdsensor. Precieze specificaties zijn nog niet bekend.

De Honor Magic 2 bekwam een randloos scherm dankzij een slide-systeem

De Honor Magic 2 bekwam een randloos scherm dankzij een slide-systeem

Snapdragon 888 Plus

De renders bovenaan dit artikel zijn afkomstig van de Chinese tipgever Tech Agent die ze in een tweet deelt. Hij vermeldt er wel meteen bij dat hij de renders heeft gevonden bij een geruchtenverspreider op de Chinese sociale mediasite Weibo, en dat hij niet kan bevestigen of ze ook echt zijn. Neem de beelden voorlopig dus met een korreltje zout.

Gerelateerde artikelen

Wat we al wel met zekerheid weten is dat de Honor Magic 3 wel degelijk op komst is. Honor heeft dat recent zelf bevestigd bij de onthulling van de Snapdragon 888 Plus van Qualcomm. Het nieuwe toptoestel van het merk zal namelijk van deze krachtige chipset gebruik maken. Kijk jij uit naar de komst van de eerste Honor-telefoon sinds er een nieuwe wind waait bij het merk. Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk