Homey lanceert Advanced Flow add-on met nieuwe mogelijkheden

Homey lanceert Advanced Flow add-on met nieuwe mogelijkheden

Smarthomemerk Homey kondigt Advanced Flow aan, een betaalde add-on die te gebruiken op de Homey Pro. Advanced Flow combineert de bestaande Flowkaarten van Homey met nieuwe mogelijkheden.

Advanced Flow

De Advanced Flow-technologie bestaat naast de gewone Homey Flow en is een optionele upgrade voor Homey Pro-gebruikers. Het introduceert onder andere nieuwe flowkaarten, waaronder een startvariant waarmee je handmatig iets kunt starten, via een stemassistent of vanuit een andere Flow-kaart. Een vertragingsblok kan zorgen dat iets na een bepaalde tijd gebeurt, een ‘iets’-blok gaat door wanneer enige van de voorgaande kaarten gedaan zijn en het allesblok gaat door wanneer alle van de voorgaande kaarten zijn gedaan. Daarnaast is het mogelijk om aan je canvas met daarop je Flow-kaarten een opmerking toe te voegen.

Homey benadrukt dat de reguliere updates aan Homey Pro, inclusief beveiligingsupdates, altijd gratis blijven. Meer weten over deze nieuwe betaalde add-on? Lees er alles over op AW Smart.

Homey lanceert Advanced Flow add-on met nieuwe mogelijkheden

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties