Google Pixel 7 Pro gelekt: dit zijn de eerste renders

Google Pixel 7 Pro gelekt: dit zijn de eerste renders

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De eerste beelden van de Google Pixel 7 Pro zijn gelekt. We krijgen renders te zien die afkomstig zijn van de bekende geruchtenverspreider OnLeaks. De Pixel 7 Pro zal op het vlak van design sterk op zijn voorganger gelijken.

Pixel 7 Pro-renders

Hoewel Google met de Pixel 6-serie uitstekende toestellen heeft uitgebracht, hebben softwareontwikkelaars nog steeds werk om een einde te maken aan nieuwe softwarefouten die regelmatig opduiken. In de tussentijd wordt er ook al naarstig gewerkt aan de Pixel 7 en Pixel 7 Pro. De eerste renders van de Pro-versie zijn alvast gelekt door de betrouwbare geruchtenverspreider OnLeaks.

We zien dat Google met zijn Pixel 7 Pro amper afwijkt van de designtaal die het met de Pixel 6-serie heeft neergezet. Wat wel opvalt is dat de horizontale cameraopstelling nu langs weeszijden naadloos doorloopt in het aluminium frame van de telefoon. De camera steekt nog wel een stuk uit de behuizing. De plaatsing van knoppen, het simkaartslot, de luidspreker en de selfiecamera in het scherm, is ongewijzigd gebleven.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Google Pixel 7 Pro gelekt: dit zijn de eerste renders

Gelekte specificaties

Volgens deze geruchten komt de Pixel 7 Pro met een 6,7 of 6,8 inch OLED-scherm, dat nog steeds gebogen randen heeft. De afmetingen bedragen 163 x 76,6 x 8,7 mm. De telefoon zal verschijnen met een nieuwe Tensor-chip van Google die zal werken met een Samsung Exynos 5300-modem. Dat nieuws raakte bekend bij geruchten van het afgelopen weekend. Naar de Pixel 7 en Pixel 7 Pro wordt door Google verwezen met de codenamen 'Panther' en 'Cheetah'. De Pro-versie krijgt opnieuw drie camera's, maar voorlopig ontbreken daarover nog alle details.

Denk jij dat het een goede zet is van Google om vast te houden aan de designkeuzes van de Pixel 6 en de Pixel 6 Pro? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

De populairste artikelen over Pixel-telefoons

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk