Google Pixel 6: ook dit jaar niet officieel in Nederland verkrijgbaar

Google Pixel 6: ook dit jaar niet officieel in Nederland verkrijgbaar

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Ook dit jaar gaat Google de Pixel 6-reeks niet wereldwijd in de markt zetten. De telefoon zal niet via de officiële weg in Nederland en België te koop zijn. Dat verklappen pagina's voor de Google Store die in acht landen beschikbaar zijn gemaakt.

Google Pixel 6-beschikbaarheid

Maandag verraste Google met een reeks onthullingen over de Pixel 6-reeks. We kregen officiële afbeeldingen te zien, de kleuren zijn getoond, Google vertelde meer over de Tensor-chipset, de software, camera en beveiliging van de telefoon. Een hele lijst, en alles wees erop dat Google het dit jaar groot wil aanpakken, al je kijkt naar de vele verbeteringen in de Pixel 6-reeks.

Gerelateerde artikelen

Toch heeft Google geen speciale plannen als het gaat om de beschikbaarheid van de smartphones. De Pixel 6 en Pixel 6 Pro zullen slechts in acht landen te koop zijn, waaronder Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Wie de Pixel 6 wil kopen, zal dat vanuit die landen moeten doen. Al zullen de smartphones naar verwachting ook Nederlandse webshops bereiken via grijze import.

Google Pixel 6: ook dit jaar niet officieel in Nederland verkrijgbaar

Google Store

De landen waar Googles telefoons te koop zullen zijn, zijn gelekt aan de hand van aangepaste pagina's van de Google Store. Op die webpagina's zien we de telefoons alvast in volle glorie en in de verschillende kleuren. Google geeft ook een woordje uitleg over de Tensor-chipset. Daar benadrukt Google de inspanningen op het gebied van kunstmatige intelligentie, de beveiliging en de "gepersonaliseerde" ervaring die de telefoons brengen.

Google Store pagina's:

Zie jij er tegen op om de telefoons vanuit het buitenland te kopen en via een doorstuurdienst naar Nederland te laten brengen, of wacht je gewoon tot ze bij ons in webshop opduiken? Misschien stoort het jou niet dat de telefoons niet officieel bij ons te verkrijgen zijn. Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk