‘Google Pixel 6 wordt pas in oktober aangekondigd’

‘Google Pixel 6 wordt pas in oktober aangekondigd’

De nieuwe Google Pixel 6 en Google Pixel 6 Pro heeft voor velen de liefde voor Pixeltelefoons weer extra hard doen oplaaien. Helaas lijkt het er wel op dat we nu een maandje langer moeten wachten op de Google-telefoons.

Google Pixel 6-lancering in oktober

Google heeft op 2 augustus onverwachts al heel wat details van de Pixel 6 en Pixel 6 Pro bekend gemaakt, maar over de lanceringsdatum zweeg de zoekgigant. Nu kwam eerder deze week het gerucht naar buiten dat Google de lancering van de nieuwe Pixel 6 vlak voor het iPhone-event op 14 of 15 september gepland heeft, op 13 september.

Helaas weet geruchtenmaker Jon Prosser onze blijdschap te temperen door te melden dat Google geen lancering voor deze maand gepland heeft. Volgens zijn bronnen zullen pre-orders voor zowel de Pixel 6 als Pixel 6 Pro op dinsdag 19 oktober van start gaan en de lancering zal plaatsvinden op donderdag 28 oktober. Op 28 oktober liggen de telefoons in de winkels, aldus Prosser. Het Made by Google-lanceringsevenement waar dit soort aankondigingen doorgaans plaatsvinden zou dan op de pre-order-datum gehouden worden. De tijdlijn die we voor nu dus gaan aanhouden is als volgt:

  • 2 augustus: groter Pixel 6-teaser van Google
  • 19 oktober: Made by Google-lanceringsevenement
  • 19 oktober: pre-order van start
  • 28 oktober: Google Pixel 6 beschikbaar
‘Google Pixel 6 wordt pas in oktober aangekondigd’

Wat weten we over de Google Pixel 6?

We weten dat de Pixel 6 onscherpe foto's kan scherpstellen dankzij kunstmatige intelligentie en dat de telefoons zijn voorzien van Android 12 met de nieuwe Material You-vormgeving en de zelfontworpen Tensor-chipset. De Pixel 6 Pro krijgt verder een horizontale cameraopstelling inclusief een telecamera met 4x optische zoom. De telefoons zullen mogelijk vijf jaar lang updates ontvangen en wederom niet officieel in Nederland te koop zijn. Tenslotte zijn de officiële wallpapers al gelekt.

Kijk jij uit naar de Pixel 6-serie van Google? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Google Pixel 6
4600 mAh
6,4 inch - 1080 x 2340 px
128 GB / 256 GB GB
Google Tensor (5 nm)

Meer info

Google Pixel 6 Pro
5000 mAh
6,71 inch - 1440 x 3120 px
128 GB / 256 GB GB
Google Tensor (5 nm)

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer