'Google Pixel 4a volledig gelekt in 'review-video' op YouTube'

'Google Pixel 4a volledig gelekt in 'review-video' op YouTube'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4a

Google lanceert de komende maanden zijn Pixel 4a-reeks voor het middensegment een halfjaar nadat de Pixel 4-reeks werd voorgesteld. Eerder kregen we al prototypes van het apparaat te zien op gelekte foto's, maar nu is er ook een uitgebreide video op YouTube te vinden die als een zogenaamde review wordt bestempeld.

In de video zien we hetzelfde prototype dat we eerder op foto's zagen. De telefoon heeft een scherminkeping in de linkerbovenhoek, wat ook overeen komt met eerder gelekte renders, en de achterkant is gemaakt van polycarbonaat. De telefoon komt met een usb-c-poort en een vingerafdrukscanner op de achterkant.

Specificaties

De Pixel 4a zou komen met een 5,81 inch scherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels. Het apparaat werkt, zoals eerdere geruchten beweerden, met de Snapdragon 730-chipset. Google voegt daarnaast 6 GB aan RAM toe samen met 64 GB opslag. De telefoon komt met Android 10 op de markt en hij krijgt een 3080 mAh accu.

Renders van Pixel 4aGelekte renders van de Pixel 4a

Ondanks het grote camera-eiland dat we op de achterzijde van de telefoon zien, krijgt de Pixel 4a één enkele camera. Het gaat om een 12 MP sensor die ook kan filmen in een 4K-resolutie. De Pixel 4a komt dus zonder groothoekcamera en telecamera, maar in het verleden zagen we al dat Google door software-optimalisaties erin slaagt om kwalitatieve, ingezoomde foto's te maken.

Beschikbaarheid

Google wilde zijn Pixel 4a en Pixel 4a XL naar verwachting tonen op het podium tijdens de keynote van Google I/O 2020, alleen is die conferentie recent afgelast vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het is nog niet officieel bekend wanneer de telefoons worden onthuld en hoeveel ze zullen kosten. Uit eerdere lekken leerden we wel dat de Pixel 4a XL krachtigere specificaties krijgt dan zijn kleinere broertje.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk