Google I/O 2022: hoe, waar en wanneer kun je de livestream volgen?

Google I/O 2022: hoe, waar en wanneer kun je de livestream volgen?

Vanavond begint Google I/O 2022. Op de jaarlijks terugkerende ontwikkelaarsconferentie zal Google weer verschillende nieuwe aankondigingen brengen, die het waard zijn om live te volgen. Hoe, waar en wanneer kun je Google I/O 2022 nou het beste volgen? Je leest het in dit artikel.

Hoe kun je naar Google I/O 2022 kijken?

Google I/O is een evenement welke Google ieder jaar voor ontwikkelaars organiseert. Ze tonen hierop vaak de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Google-diensten én software. Zowel ontwikkelaars als consumenten kunnen Google I/O volgen.

En één van de manieren om naar Google I/O 2022 te kijken is het bezoeken van de evenementenpagina van Google. Op deze site staat een timer en als deze is afgelopen zal het evenement beginnen. De evenementenpagina van Google vind je via deze link. Google zal daarnaast zijn evenement via YouTube hosten. Hierbij kun je kiezen uit twee streams. Je kunt namelijk kiezen tussen de Developer Keynote en de 'gewone' Google Keynote. Waarbij de eerstgenoemde speciaal voor de ontwikkelaars onder ons bedoeld is. Via de links hieronder kom je op de livestreams. We hebben de twee YouTube-streams ook even hieronder voor je neergezet.

Wat kunnen we verwachten?

Op Google I/O-evenementen focust Google zich voornamelijk op nieuwe software. We verwachten dus onder andere nieuwe informatie en beelden van Android 13. En we denken dat Google de tweede bètaversie van Android 13 zal voorstellen. Daarnaast verwachten de komst van de Google Pixel 6a, het goedkopere broertje van de Pixel 6.

In dit artikel sommen we nog enkele producten voor je op welke zomaar vanavond het levenslicht zouden kunnen gaan zien.

Wanneer begint Google I/O 2022?

Net als de afgelopen twee jaar zal Google I/O dus virtueel gehouden worden. Het evenement wordt op 11 en mei 12 gehouden, maar de belangrijkste aankondigingen zijn op de eerste dag (vandaag). De livestream begint vandaag om 19:00 uur Nederlandse tijd en duurt naar alle waarschijnlijkheid tot ongeveer 21:00 uur. Je leest uiteraard hier op Androidworld alles over de aankondigingen die Google doet. Je kan dus ook de livestream volgen en Androidworld ernaast lezen.

Ga jij kijken naar het evenement? En zo ja, waar kijk jij het meest naar uit? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel.

Google I/O 2022: hoe, waar en wanneer kun je de livestream volgen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer