Google Pixel 6a wordt vermeld in een kleurboek van Google

Google Pixel 6a wordt vermeld in een kleurboek van Google

admin

door admin

Laatst geüpdatet

De Pixel 6 en Pixel 6 Pro zijn nog niet lang uit, maar velen kijken al uit naar Googles plannen voor 2022. Er gaan al een tijdje geruchten rond over een betaalbare a-variant van de Pixel 6. Het techbedrijf hield zich hier stil over, maar het kan zijn dat Google nu per ongeluk het bestaan van de Pixel 6a heeft bevestigd.

Google kleurboek

Google heeft een online Pixel Superfans-groep die bestaat uit Googles meest fanatieke gebruikers. Het techbedrijf stuurt de leden hiervan regelmatig pakketjes op. DroidLife kwam erachter dat de fans deze week een Nest Audio en een kleurboek vol met afbeeldingen van Google-toestellen ontvingen. Op pagina 16 staat een opsomming van alle producten die weergeven worden in het boek. Tussen die lijst staat ook de Pixel 6a.

Bij p 6-7 staat de Pixel 6a 

Bij p 6-7 staat de Pixel 6a 

Spijtig genoeg is de Pixel 6a nergens te vinden als je gaat kijken op pagina 6 en 7. Het lijkt er dus op dat de toevoeging van de telefoon een vergissing is die niet uit de kladversie gehaald is. De afbeelding toont wel veel andere producten, maar dus niet de Pixel 6a.

Er bestaat ook een onlineversie van het kleurboek, die kan je hier vinden. Maar ook in deze versie is geen Pixel 6a te vinden.

Pagina 6 en 7 van het kleurboek

Pagina 6 en 7 van het kleurboek

Pixel 6a

Volgens geruchten zou Google de Pixel 6a officieel voorstellen in mei. Over wat we kunnen verwachten van de telefoon is niet veel bekend. Hij apparaat krijgt vermoedelijk dezelfde Tensor-chipset en hetzelfde unieke design als de Pixel 6 (Pro). In ruil voor die chipset uit eigen fabriek, gaat Google mogelijk op andere zaken bezuinigen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Google Pixel 6a? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Gerelateerde artikelen

Google Pixel 6a
Google Pixel 6a
Google Pixel 6a

Google Pixel 6a

De Google Pixel 6a is een nieuwe midrange telefoon met een eigen Tensor-processor, vijf jaar update-ondersteuning en een reeks slimme functies op basis van kunstmatige intelligentie.

€ 459

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk