Elephone toont prototype van randloos Androidtoestel

Elephone toont prototype van randloos Androidtoestel

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Elephone gaat randloos

De Chinese smartphonefabrikant Elephone laat via een tweet een paar foto's zien van een prototype van ee bijna randloos Androistoestel zien. We kunnen niet anders dan concluderen dat het prototype verdacht veel gelijkenissen vertoond met de Xiaomi-conceptphone die later werkelijkheid werd, de Mi Mix, een toestel met een screen-to-body ratio van een indrukwekkende 84.72%.

De laatste tweet van de fabrikant geeft aan dat het toestel beschikt over dezelfde aparte beeldverhouding van 18:9 als de LG G6. Hierdoor is het mogelijk om de randen rondom het scherm kleiner te maken en de screen-to-body-ratio te verbeteren.

Maar in tegenstelling tot de Mi Mix zien we op dit prototype wel een fysieke homebutton onder het scherm. Ook zijn er geen onscreen-knoppen te zien, wat zou kunnen duiden op de aanwezigheid van capacitieve knoppen. Het lijkt er ook op dat rechtsonder in de hoek van de bezel een selfiecamera te vinden is. Dat zou hoogst ongebruikelijk zijn.

Uiteraard betreft het een prototype, zoals Elephone aangeeft. Er kan dus nog van alles wijzigen aan het concept, waarbij het uiteindelijke toestel er heel anders kan komen uit te zien. We zullen Elephone maar ook dit interessante prototype zeker in de gaten houden.

Elephone

Smartphones van de Chinese fabrikant Elephone komen weleens voorbij op Androidworld, bijvoorbeeld de P5000 met zijn grote accu, de Elephone P7000 met out-of-the-box ondersteuning voor veel ROM's, vingerafdrukscanner en grote accu of de twee Elephone S7-modellen die verdacht veel lijken op de Samsung S7-toestellen. Over het algemeen beschikken de toestellen van Elephone over prima specs voor een aantrekkelijke prijs. Wel moeten deze toestellen via Chinese webwinkels worden aangeschaft, en zullen ze niet altijd van de laatste (beveiligings)updates worden voorzien.

Via: Twitter

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk