Black Shark brengt zijn Black Shark 3-gamingtelefoons in Europa uit

Black Shark brengt zijn Black Shark 3-gamingtelefoons in Europa uit

Black Shark 3-serie

De Black Shark 3 en Black Shark 3 zijn begin maart door het Chinese merk van gamingtelefoons aangekondigd en brengt beide nu ook naar het Europese vasteland. De Black Shark 3 kan vanaf vandaag via de website van Black Shark aangeschaft worden. De Pro-versie is helaas pas in juni beschikbaar.

Black Shark 3

De Black Shark 3 komt met specificaties die moeten passen bij de huidige gamer. Zo heeft de telefoon een groot 6,67 inch Full HD OLED-scherm met een resolutie van 2400 bij 1080 pixels. Dit scherm heeft een 90 Hz refreshrate en de telefoon is voorzien van een lage latency - ofwel vertraging tijdens het gamen - van 24 milliseconden. De fabrikant gebruikt ook een MEMC-chip in zijn telefoon die ervoor zorgt dat je kan gamen aan 90 frames per seconde.

Beide telefoons beschikken over lpddr5-werkgeheugen en ufs 3.0-flashgeheugen voor opslag, een 65 watt snellader, een 64 MP hoofdcamera, een 13 MP ultragroothoekcamera en een 5 MP dieptecamera. De Black Shark 3 heeft een 4720 mAh-accu en de Black Shark 3 Pro komt met een 5000 mAh-exemplaar. De Pro komt tevens met fysieke schouderknoppen, die uit de behuizing omhoog klappen bij gebruik.

De telefoons draaien op een schil genaamd JoyUI die gebaseerd is op Android 10.

Black Shark 3-serie

Black Shark 3 kopen

De Black Shark 3 is in twee kleuren en geheugenuitvoering beschikbaar. Daarnaast biedt Black Shark ook een hele reeks gaming-accessoires aan, van gamepads tot coolers. De eerste 100 bestellers krijgen een magnetische Black Shark-oplaadkabel erbij.

- Black Shark 3 (8 GB + 128 GB) - zwart - 599 euro

- Black Shark 3 (8 GB + 128 GB) - grijs - 599 euro

- Black Shark 3 (12 GB + 256 GB) - zwart - 729 euro (eind mei beschikbaar)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties