ASUS Zenfone 4 Pro komt mogelijk later naar Nederland

ASUS Zenfone 4 Pro komt mogelijk later naar Nederland

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Gisterenavond werden nieuwe ZenFone 4-toestellen gepresenteerd Rome. Op het podium zagen we ook de ZenFone 4 Pro, maar die ontbreekt in de Nederlandse line-up.

ZenFone 4 Pro

ASUS laat zien de smartphonemarkt serieus te nemen. Het aankondigingsevenement voor de ZenFone 4-serie in Rome had alle ingrediënten van een grote lancering.

Zoals we van het bedrijf gewend zijn kwam er een spervuur van nieuwe producten uit. Niet elk van deze producten  komt vooralsnog in Nederland uit. 

ASUS Zenfone 4 Pro

De ZenFone 4 Pro 

Een  van de sterren tijdens de presentatie was de ZenFone 4 Pro. Het toestel heeft een aantal leuke features en kan worden gezien als een vlaggenschip. De ZenFone 4 Pro heeft net als de andere producten in deze line-up een dual camera. Met een aperture van f/1,7 kunnen we beter foto's maken in het donker. Er is een 16 megapixel-camera met de mogelijkheid om tot 2 keer optisch in te zoomen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van optische beeldstabilisatie.

In het vooronder ligt een Snapdragon 835-chipset met 6GB aan werkgeheugen. Er zal keuze zijn tussen 64GB of 128GB aan opslag, en dat kun je natuurlijk weer uitbreiden met een micro-SD-kaart. Genoeg ruimte dus.

Door de accu van 3600 mAh heb je genoeg 'juice' voor minimaal een dag gebruik. Natuurlijk is het toestel voorzien van NFC en een vingerafdruksensor. Deze zit aan de voorzijde en kan het toestel binnen 0,3 seconde ontgrendelen. Een extra infraroodsensor detecteert je bloedsomloop zodat hij zeker weet dat je een levend mens bent dat het toestel ontgrendeld.

Toch naar Nederland?

Zoals gezegd zit deze ASUS ZenFone 4 Pro niet in de Nederlandse line-up, maar tijdens de presentatie wisten we van de Nederlandse vertegenwoordiger los te peuteren dat dit niet definitief is. Het zou zo maar kunnen dat dit toestel tegen het einde van het jaar of misschien iets later naar ons land komt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk