Xiaomi Smart Band 7 Pro onderweg: zo ziet de fitnesstracker eruit

Xiaomi Smart Band 7 Pro onderweg: zo ziet de fitnesstracker eruit

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Xiaomi heeft plannen om een Pro-versie uit te brengen van zijn Smart Band 7 Pro. Deze fitnesstracker krijgt een hoogwaardigere metalen behuizing en een groter scherm. Xiaomi stelt de Smart Band 7 Pro voor op 4 juli.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Deze maand heeft Xiaomi zijn nieuwste voordelige fitnesstracker uitgebracht: de Smart Band 7. Het is de opvolger van de Mi Smart Band 6 en hij heeft een groter scherm gekregen en verbeterde sportfuncties. Maar Xiaomi is nog niet klaar met zijn sporttrackers, want in juli verschijnt een duurdere variant.

De Xiaomi Smart Band 7 Pro is alvast geteased op Chinese sociale media en we krijgen renders te zien van de geruchtenverspreider Digital Chat Station. De bedoeling is dat deze fitnesstracker een nog groter scherm krijgt dan het basismoel en hij moet ook meer kwaliteit uitstralen. De plastic behuizing wordt omgeruild voor metaal, en vermoedelijk gebruikt Xiaomi aluminium. We kunnen rekenen op een zwarte variant en er komt ook een witte versie met een goudkleurige rand rond het scherm. Beide modellen verschijnen met een silicone bandje.

Verder is nog maar weinig bekend over de Smart Band 7 Pro. Met het grotere scherm zou Xiaomi ook een grotere accu kunnen gebruiken. Of dat betere batterijprestaties oplevert, valt nog af te wachten. Het is ook niet bekend of de Pro-versie exclusieve wijzerplaten krijgt of extra functies.

Beschikbaarheid

De prijs is ook nog niet gelekt. De Smart Band 7 is voor 59,99 euro te koop in Nederland en België. Op 4 juli moeten we in ieder geval meer weten over de fitnesstracker, want hij wordt die dag gelanceerd samen met de Xiaomi 12S-serie. Die bestaat uit de Xiaomi 12S, de Xiaomi 12S Pro en de Xiaomi 12S Ultra.

Ben jij wel te vinden voor een hoogwaardigere versie van de Xiaomi Smart Band 7? Misschien gebruik jij een andere fitnesstracker of smartwatch die je nog lang niet beu bent? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over Xiaomi

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk