Xiaomi Mi Band 6: eerste beelden en specificaties gelekt

Xiaomi Mi Band 6: eerste beelden en specificaties gelekt

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

We krijgen voor het eerst beelden te zien van Xiaomi's aankomende fitness-wearable: de Mi Band 6. Hij komt met een groter scherm, een magnetische oplader en ingebouwde gps, aldus de geruchten.

Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi's Mi band-reeks is erg populair vanwege zijn rijk, pakket aan functies in ruil voor het lage prijskaartje. Ieder jaar gaat Xiaomi opnieuw naar de tekentafel met zijn fitnessbandje om het verder te verbeteren. Dit keer mogen we de Mi Band 6 verwachten en er zijn alvast beelden gelekt samen met specificaties, aldus TizenHelp.

Op basis van de beelden zien we meteen dat de Mi Band 6 van uiterlijk geen grote veranderingen zal ondergaan. Toch stellen geruchten wel dat we een groter scherm mogen verwachten, al krijgen we nog geen exacte specificaties te zien. Op de gelekte foto is ook een magnetische oplader, en dat is een verbetering ten opzichte van de standaard oplaadkabel.

Xiaomi Mi Band 6: eerste beelden en specificaties gelekt

Een gelekte afbeelding met de magnetische oplader

Ingebouwde gps

Daarnaast komen er nieuwigheden onder de motorkap. Er is een bloedzuurstofmeter en ondersteuning voor Amazon, Alexa-assistent. De Band 5 gaat volgens de gelekte informatie 60 workout-modi ondersteunen, en hij zal ook met een ingebouwde gps-functionaliteit verschijnen. Dat laatste is een grote meerwaarde voor sporters, want het laat ze toe om hun smartphone thuis te laten en alsnog de afgelegde route op hun telefoon te zien.

Gerelateerde artikelen

Het is nog niet bekend wanneer de Mi band 6 wordt voorgesteld, maar verwacht wordt dat Xiaomi een lancering in juni organiseert. Over de prijs van de fitnesstracker is nog niet bekend. Wat denk jij over de verbeteringen waar Xiaomi aan werkt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Xiaomi Mi Smart Band 6
Xiaomi Mi Smart Band 6
Xiaomi Mi Smart Band 6

Xiaomi Mi Smart Band 6

De Xiaomi Mi Band 6 heeft een groter display en meer geavanceerde gezondheidsfuncties dan zijn voorganger. Op het gedetailleerde Amoled-scherm van 1.56 inch lees je tot 50% meer informatie af en stel je jouw favoriete foto’s als achtergrond in. Met keuze uit tientallen banddisplays stel je de Mi Band 6 helemaal naar eigen wens in.

€ 39,95

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk