Xiaomi Mi Band 5 en draadloze oortjes kosten 39,99 euro in Nederland

Xiaomi Mi Band 5 en draadloze oortjes kosten 39,99 euro in Nederland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi heeft tijdens een online lanceringsevenement bekend gemaakt dat de Mi band 5 in de Benelux te koop zal zijn voor 39,99 euro. Xiaomi onthulde recent zijn nieuwe fitnesstracker komt met een groter A,1 inch AMOLED-schermp waarop meer gegevens te zien zijn tijdens het sporten. Xiaomi komt ook met een verbeterde PPG-sensor die nauwkeuriger je bewegingen trackt en zo activiteiten zoals roeien en yoga registreert. Het fitnessbandje komt verder met stressniveaudetectie, ademhalingsoefeningen en gezondheidsfuncties voor vrouwen.

Naast het grotere scherm heeft Xiaomi nog meer aan het design van zijn Mi band 5 verbeterd. Zo zijn er 65 nieuwe thema's en ook een handigere, magnetische oplader. Met één oplaadbeurt kan je de fitnesstracker 14 dagen lang gebruiken. Xiaomi maakt later bekend wanneer en bij welke verkooppunten de Mi Band 5 verkrijgbaar is. Je leest hier meer details over de Mi Band 5

Beelden van de waerables

Mi True Wireless Earphones 2 Basic

Het Chinese bedrijf heeft ook nog meer onthuld over zijn nieuwe draadloze oortjes, ofwel de 'Mi True Wireless Earphones 2 Basic'. Het gaat om twee oortjes die samen met een case komen waarin je ze kan opladen. De nieuwe True Wireless-oortjes kan je 5 uur lang gebruiken met één keer opladen, maar die totale gebruiksduur wordt dankzij het doosje tot 20 uur verlengt. De oortjes ondersteunen verder ruisonderdrukking met de dubbele microfoon om zo betere telefoongesprekken mogelijk te maken, en via touch-bediening kan je media starten of pauzeren.

Beelden van de waerables

De Mi True Wireless Earphones 2 Basic kosten eveneens 39,99 euro, maar het is nog niet bekend waar en wanneer ze te koop zijn in de Benelux. Wat vind jij van deze twee wearables? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk