'Voordelige OnePlus Buds Z2 oortjes onderweg, renders gelekt'

'Voordelige OnePlus Buds Z2 oortjes onderweg, renders gelekt'

OnePlus gaat een nieuw paar draadloze oortjes uitbrengen. De Buds Z2 zijn de opvolgers van de goedkopere OnePlus Buds Z en komen dus met een relatief toegankelijke prijs vergeleken met de andere modellen van OnePlus. De eerste renders van de oortjes zijn al gelekt.

OnePlus Buds Z2

Deze zomer bracht OnePlus een hoogwaardigere versie van de Buds uit. De Buds Pro kwamen met ANC en een vernieuwd design met betere bestendigheid tegen stof en water. Het Chinese merk werkt opnieuw aan een paar draadloze oortjes, maar het gaat dit keer om een product uit het budgetsegment.

De Buds Z2 moeten de opvolger worden van de OnePlus Buds Z die in oktober 2020 zijn uitgebracht, dat blijkt uit renders die de bekende geruchtenverspreider OnLeaks deelt. Opvallend is dat het design van de oortjes gaat veranderen en dat er meer hoekige vormen zichtbaar zijn. Mogelijk moet dat ervoor zorgen dat de Buds Z2 beter blijven zitten. OnePlus gaat de oortjes leveren met een pilvormige case.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

'Voordelige OnePlus Buds Z2 oortjes onderweg, renders gelekt'

Op dit moment is er nog niets bekend over de functionaliteiten van de Buds Z2, maar op de renders is al wel te zien dat ze schijnbaar meer sensoren hebben vergeleken met de Buds Z. Draagdetectie zal vermoedelijk terugkeren, dat is een functie die media automatisch pauzeert als je je oortjes verwijdert.

Prijs en beschikbaarheid

De OnePlus Buds Z2 komen vermoedelijk in oktober op de markt. Over het verwachte prijskaartje is nog niets bekend. De Buds Z kostten vorig jaar 59 euro. Ben jij op zoek naar een voordelig paar draadloze oortjes? Welke modellen overweeg je? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

OnePlus Buds Z2

De OnePlus Buds Z2 zijn toegankelijke draadloze oortjes die werken met active noise cancelling (ANC) om storende achtergrondgeluiden weg te filteren. De oortjes hebben 11 mm driver en ondersteunen Dolby Atmos.

€ 99

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties