[Video] Huawei Watch GT 2: wat is er verbeterd aan deze smartwatch?

[Video] Huawei Watch GT 2: wat is er verbeterd aan deze smartwatch?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Huawei heeft zijn Watch GT 2 gisteren aangekondigd in München en wij konden hem al even om onze pols nemen. In deze video zetten we de belangrijkste verbeteringen op een rijtje.

Huawei Watch GT 2

Huawei's Watch GT 2 komt in twee varianten: een met 42 mm en een grotere van 46 mm. Beide gebruiken ze de Kirin A1-processor van Huawei die niet alleen de prestaties van het horloge verbetert, maar ze ook energiezuiniger maakt.

[readmore articles="202295"]

Huawei's horloge ondersteunt tal van sporten en komt ook met uitgebreide slaapregistratie en een functie die je stressindex weergeeft. Huawei gaat ook met zijn hartslagmeter aantonen wanneer je hartslag buiten de sportmodus hoger of lager is dan normaal. In deze video ontdek je verder de belangrijkste verbeteringen, of lees er meer over in dit artikel

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

> YouTubeAndroidworld

> Instagramandroidworldnl

> FacebookAndroidworld

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk