Suunto 7: eerste Wear OS-horloge met Snapdragon 3100 Sports Mode

Suunto 7: eerste Wear OS-horloge met Snapdragon 3100 Sports Mode

Suunto 7

Suunto is een Fins bedrijf dat sporthorloges, duikcomputers en meetapparatuur maakt. Zojuist heeft het bedrijf zijn Suunto 7 aangekondigd. Dit Wear OS-horloge wordt aangedreven door de in juni 2019 gelanceerde Snapdragon 3100 Sports Mode die de slechte accuduur van de Snapdragon 3100 moet verbeteren.

Snapdragon 3100 Sports Mode

Deze Sports Mode moet ervoor zorgen dat de accu bij normaal gebruik 48 uur mee kan en 12 uur bij continue gps-tracking. De wearable kan dus je ultraloop met GPS zo'n 12 uur bijhouden zonder opnieuw te hoeven laden.

Afbeelding van de Suunto 7

Wear OS en apps

Dankzij Googles besturingssysteem voor smartwatches, kan je op de Suunto 7 apps installeren zoals Google Fit, Strava, Spotify en Google Keep. Daarnaast kun je de Google Assistent op de smartwatch raadplegen.

Suunto heeft daar zelf Offline outdoor maps aan toegevoegd. Met deze tool word je via routebegeleiding begeleid tijdens 15 verschillende activiteiten, ook als je je telefoon niet bij je hebt of er als er geen bereik is.

Afbeelding van de Suunto 7

70 verschillende workouts

Met de Suunto 7 kun je kiezen uit 70 verschillende workouts, van hardlopen tot fietsen en van surfen tot skiën. Tijdens je workout kun je muziek op het sporthorloge bedienen en natuurlijk details van je workout op het scherm bekijken.

Specificaties

Gewicht: 70 gram

Materiaal bezel: Roestvrijstaal

Materiaal behuizing: Versterkte Polyamide

Materiaal bandje: 24mm-bandje (beschikbaar in siliconen, lederen en textiel uitvoeringen)

Navigatie: GPS, Glonass, Galileo​

Accuduur: 48 uur bij normaal gebruik en 12 uur bij continue gps-tracking

Waterbestendigheid: 50 meters​

Besturingssysteem: Wear OS

Processor: Qualcomm Snapdragon Wear 3100 Platform

Ondersteuning voor: iOS en Android

Suunto 7 kopen

De Suunto 7 kan vanaf vandaag besteld worden via de Suunto-website in de kleuren Black Lime, Sandstone Rosegold, All Black, Graphite Copper en White Burgundy voor 479 euro. De Suunto 7 wordt vanaf 31 januari verstuurd. Dan zal het horloge ook via All4running en Bever.nl aan te schaffen zijn.

Suunto
De Suunto-app is gemaakt om je trainingservaring te optimaliseren en je te helpen je persoonlijke doelen en avonturen te bereiken. Met de wekelijkse doelst ..

Meer info

Lees meer over:
Suunto

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties