Dit zijn de nieuwe smartwatches van Armani, Michael Kors, Puma en Diesel

Dit zijn de nieuwe smartwatches van Armani, Michael Kors, Puma en Diesel

Emporio Armani SmartWatch 3

Emporio Armani komt met een Wear OS-horloge dat in zes verschillende varianten komt. Het horloge komt met vijf kleuraccenten: geel, blauw, rood, groen en wit. Die horloges hebben een bandje dat gemaakt is van kunststof. Er is daarnaast nog een zwarte variant die met een metalen bandje komt.

Het horloge heeft een 1,28 inch AMOLED-scherm, de Snapdragon Wear 3100, een ruime 1 GB aan RAM en 8 GB opslag. Het horloge bevat verschillende batterijmodi en het komt met een microfoon en speaker om telefoontjes te doen.

productfoto van het hologe

Diesel On Axial

Diesel pakt dan weer uit met een ruiger uiterlijk dan de Micheal Kors. Hij komt met een afwerking in: Stainless Steel, Gunmetal, Silver en Bronze. Verder heeft hij ook een grotere case van 44 mm, maar hetzelfde 1,28 inch AMOLED-scherm.

Daarnaast komt hij met alle voordelen die we eerder zagen in de nieuwe Fossil Gen 5, namelijk 1 GB RAM, 8 GB opslag, een luidspreker en de batterijmodi die je accuduur verlengen. Wie in de eerste plaats een horloge zoekt dat niet alleen slim maar ook stoer is, kan eens naar dit Diesel-horloge kijken.

productfoto

Michael Kors Acces

Micheal Kors brengt opvolgers voor zijn Acces-reeks, namelijk de Lixington 2 en Bradshow 2. Bij dit modemerk staat design voorop, en daarom zijn deze er twee varianten die dezelfde eigenschappen en metalen bouwkwaliteit hebben maar een iets andere vormgeving tonen. De Lexington 2 is daarbovenop beschikbaar in vijf kleuren en Bradshaw 2 komt met zes kleurvarianten.

Ook deze horloges zijn diep van binnen gebaseerd op de Fossil Gen 5 en hoewel ze aan de buitenkant een eigen identiteit neerzetten hebben ze dezelfde 1 GB RAM, 8 GB opslag, Snapdragon Wear 3100 en alle andere nieuwigheden die de nieuwe generatie brengt.

Puma Smartwatch

Ook Puma stapt voor het eerst in de mark van wearables met een eigen smartwatch. Dit horloge neemt de Puma-kleuren over en hij komt met een duidelijke sportieve look. We zien in het design hoe hij een band van kunststof toont en daarnaast ook lichter is dan de andere horloges in dit overzicht.

De Puma Smartwatch neemt veel technische eigenschappen over van de Gen 5 van Fossil, maar dit horloge komt niet met de batterijmodi die we gewend zijn van de andere horloges, en dat is jammer. Mogelijk wordt de functie later nog softwarematig toegevoegd. Verder heeft hij ook geen luidspreker.

Puma horloge

Prijzen en beschikbaarheid

De Emporio Armani SmartWatch 3 is verkrijgbaar vanaf 409 euro en hij zal vanaf oktober in de winkels liggen. De Diesel On Axial zal van vanaf 369 euro de jouwe zijn en hij komt ook in oktober op de markt. Je zal voor de Puma Smartwatch tot november geduld moeten hebben, want dan verschijnt hij voor 329 euro in de Benelux. De horloges van Michael Kors komen in oktober naar de Benelux en ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 369 euro.

Welke nieuw aangekondigde Wear OS-horloge spreekt jouw het meeste aan? Misschien ben je wel eerder gecharmeerd door een Galaxy Watch of een andere reeks van Wear OS-smartwatches? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Smartwatch

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties