Samsung Gear Sport en Gear IconX eind oktober beschikbaar

Samsung Gear Sport en Gear IconX eind oktober beschikbaar

Samsung Gear Sport

Vanaf 27 oktober kun je je handen (of polsen) leggen op de Samsung Gear Sport. De Samsung Gear Sport is een nieuwe ronde smartwatch met een verbeterde waterdichtheid ten opzichte van zijn voorgangers. Het scherm heeft een diagonaal van 1,2 inch en de smartwatch heeft een ingebouwde GPS-chip om je workouts mee vast te leggen.

De Gear Sport kan namelijk tot 50 meter diepte gebruikt worden (5ATM), wat inhoudt dat deze gebruikt kan worden bij het zwemmen. Het apparaat geeft je, net als bij de Fit2 Pro, toegang tot de fitnessapps van Speedo en Under Armour (Record, MyFitnessPal, MapMyRun en Endomundo). Voor je dagelijkse portie nieuws en info zijn er apps als De Telegraaf, NU.nl, NOS, KLM, Buienrader, 9292 en 433 Football op de Gear Sport te vinden. Ook met de Gear Sport kan offline muziek beluisterd worden.

> De Gear Sport is vanaf vrijdag verkrijgbaar (zwart en blauw) voor een adviesprijs van € 349,99

Meer over deze nieuwe wearables lees je in ons aankondiginsartikel met video.

Samsung Gear IconX

De Gear IconX zijn volledig draadloze Bluetooth-dopjes die met gebaren bediend kunnen worden. Ze Bluetooth-dopjes werken met de slimme assistent van Samsung, Bixby, maar zal ook met andere assistenten gaan werken. Daarnaast houdt de Gear IconX precies bij welke afstand je hebt afgelegd, de snelheid en tijd waarin je dat hebt gedaan en natuurlijk het aantal verbrande calorieën.

> De Gear IconX is vanaf 27 oktober verkrijgbaar (zwart, grijs en roze) voor een adviesprijs van € 229,99

Samsung Gear Fit2 Pro

Van de drie wearables die Samsung in augustus heeft aangekondigd, is de Samsung Gear Fit2 Pro nu beschikbaar. Met deze fitnesswearable is het onder andere mogelijk om in combinatie met een smartphone muziek te streamen vanuit Spotify, maar het is nu ook mogelijk om tot 500 nummers vanuit Spotify offline op het apparaatje op te slaan.

De Gear Fit2 Pro heeft een gebogen AMOLED-scherm en bedoeld voor de fanatieke sporters onder ons. Er is namelijk ondersteuning voor apps zoals Map My Run, Endomundo en Speedo On. Maar met dit apparaatje ben je ook meteen op de hoogte van de laatste nieuwtjes van vrienden en familie. Check dan de info van apps als Buienradar, KLM, Thuisbezorgd, 9292, NU.nl, Pathé en ParkMobile.

> De Gear Fit2 Pro is al verkrijgbaar in de kleuren zwart/rood en zwart voor een adviesprijs van € 229,99

Lees meer over:
Samsung Gear Fit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties