Samsung lekt Galaxy Watch per ongeluk op eigen site

Samsung lekt Galaxy Watch per ongeluk op eigen site

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Watch

Naast de Samsung Galaxy Note 9 verwachten we op 9 augustus in New York ook een nieuw horloge van Samsung te zien. Na de Gear S3 zal er geen S4 meer volgen want alles wijst er op dat Samsung de naam voor zijn smartwatches gaat veranderen. We zagen eerder al een registratie voor de Samsung Galaxy Watch en we kunnen er vrijwel zeker van zijn dat dat de nieuwe naam zal worden.

Dat wordt bevestigd door een foutje van de webmaster van de Samsung-website in de Verenigde Staten. Een oplettende bezoeker zag daar namelijk uit het niets een nieuw model smartwatch staan met de naam Samsung Galaxy Watch.

Samsung Galaxy Watch

De smartwatch duikt op op een pagina naast oudere modellen van Samsung-smartwatches. We zien dat Samsung naast een verandering van naam ook een aanpassing doet aan het design. De Samsung Galaxy Watch lijkt veel meer op het ouderwetse horloge zoals veel mensen dat nog steeds dragen. Er waren al geruchten dat er een gouden versie van de smartwatch zou komen, aan de afbeelding te zien kiest Samsung voor de Rose Gold-kleur. Samsung zal waarschijnlijk twee verschillende formaten van de Samsung Galaxy Watch uitbrengen waaronder een 42mm-versie.

Beschikbaarheid

Helaas werkte de link niet op de pagina dus men heeft nog geen prijs en andere bruikbare informatie kunnen ontdekken. Deze Samsung Galaxy Watch zal waarschijnlijk ook op 9 augustus in New York aan het publiek getoond worden. Zien we hem daar niet dan krijgt het bedrijf een tweede kans in Berlijn. Daar start op 31 augustus de IFA 2018 en Androidworld is daar bij.

Bron: AndroidAuthority

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk