Samsung Galaxy Watch Active 2: foto's en specificaties gelekt

Samsung Galaxy Watch Active 2: foto's en specificaties gelekt

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Watch Active 2

De Samsung Galaxy Watch Active 2 duikt weer op in het geruchtencircuit. Allereerst zien we een bevestiging van eerdere geruchten over de komst van een 40 mm en een 44 mm-uitvoering. De kleinere variant zal een 1,2 inch Super AMOLED-scherm hebben en de grotere versie komt met een 1,4 inch-scherm. Deze displays zijn voorzien van Gorilla Glass DX+ voor de bescherming en hebben een resolutie van 360 bij 360 pixels.

Qua gewicht zou de kleinere versie op 31 gram uitkomen, in tegenstelling tot 36 gram voor de grotere variant. Er zou verder gekozen kunnen worden uit een behuizing van aluminium of roestvrij staal. Beide zijn voorzien van de militaire norm MIL-STD 810G waardoor ze beter bestand zijn tegen een stootje.

Afbeelding van de vermoedelijke Samsung Galaxy Watch Active 2

De draaibare rand rondom het scherm zal op de Samsung Galaxy Watch Active 2 niet meer aanwezig zijn. Mogelijk komt hier touch-bediening in de rand van het scherm voor terug welke je via vegen door de interface laat navigeren.

Onder de behuizing schuilt dezelfde 1.15 GHz Exynos 9110-processor als zijn voorganger, aangevuld door 768 MB aan RAM en 4 GB intern geheugen en ondersteuning voor Bluetooth 5.0. De LTE-variant zou 1,5 GB RAM krijgen. De kleine uitvoering krijgt vermoedelijk een 247 mAh-accu en de grote een 340 mAh-batterij. Er wordt ook gesproken over ECG en valdetectie. Meer daarover lees je hier.

Kleuren en prijs

Qua kleurstelling wordt er gesproken over zwart, zilver en Rose Gold voor de aluminium uitvoering en zwart, zilver en goud voor de roestvrij stalen variant. De Samsung Galaxy Watch Active kreeg een adviesprijs mee van 249,99 euro. De opvolger zal vermoedelijk iets duurder zijn.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk