'Samsung Galaxy Watch 5 voor de helft opgeladen in halfuur'

'Samsung Galaxy Watch 5 voor de helft opgeladen in halfuur'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy Watch 5-serie komt met een nieuwe oplader, dat blijkt uit geruchten. Met de 10W oplader kan het horloge in een halfuur tijd tot 45 procent laden.

Samsung Galaxy Watch 5-accu

De wachttijd tot de lancering van Samsungs Galaxy Watch 5 begint sterk af te nemen, want op 10 augustus onthult Samsung de horloges samen met twee nieuwe vouwbare telefoons en een paar Galaxy Buds 2-oortjes. De geruchtenverpeider SnoopyTech deelt op Twitter nieuwe details over de oplader van de Watch 5 en de Watch 5 Pro.

Gerelateerde artikelen

Samsung gaat de 5W-oplader die ze kennen van de vorige generatie omruilen voor een 10W-variant. Daarbovenop krijgt hij ook voor het eerst een usb-c-aansluiting in plaats van usb-a. In een halfuur laden minuten moet de verwachte 276 mAh accu van de Galaxy Watch 5 voor 45 procent zijn opgeladen. Het zal dus iets langer dan een uur duren voor de smartwatch de 100 procent bereikt.

Van de Galaxy Watch 5 Pro wordt verwacht dat hij een veel grotere accu krijgt dan het basismodel, wat ook logisch is met zijn 45 mm behuizing. De smartwatch zal dus langer meegaan, maar het zal tegelijk ook langer duren om hem op te laden.

Meer gelekte informatie 

In de voorbije weken en maanden is er al veel gelekt over de horloges. Deze week kregen we nog kwalitatieve renders te zien die de Watch 5-serie in vijf verschillende kleuren weergeeft. Naast de Pro-versie zagen we zowel de 40 mm- als de 44 mm-versie van de Watch 5. En ook de verbeterde interface, genaamd One UI Watch 4.5 watch al te zien op afbeeldingen.

Kijk jij uit naar de horloges, en ben je vooral benieuwd naar de Pro-versie of het Watch 5-basismodel? Wij zijn benieuwd. Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over de Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen
Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen
Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

De Galaxy Watch 5 Pro is Samsungs meest premium smartwatch met meer functies dan ooit. Het slimme horloge komt met veel extra functies en een extra stevig en stijlvol design.

Vanaf 469 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk