Samsung Galaxy Watch 5-update laat je supporteren voor oranje

Samsung Galaxy Watch 5-update laat je supporteren voor oranje

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Een nieuwe update van de Samsung Galaxy Watch 5 zorgt ervoor dat je kan supporteren voor het Nederlandse elftal op het WK voetbal met een nieuwe wijzerplaat. Op de ‘Bal’-wijzerplaat kan je kiezen voor de Nederlandse driekleur. De update bevat nog meer verbeteringen.

Samsung Galaxy Watch 5-wijzerplaat

Als je een Samsung Galaxy Watch hebt, dan is een van de voordelen dat je regelmatig nieuwe functies mag verwachten op je smartwatch. Naar aanleiding van het WK voetbal kan je nu een nieuwe wijzerplaat vinden in de Galaxy Wearable-app. De ‘Bal’-wijzerplaat bevat de kleuren van alle landen die deelnemen aan de wereldbeker, dat ontdekte GalaxyClub.

Opvallend: naast alle landenkleuren zal je ook regenboogtinten vinden en dat heeft Samsung natuurlijk niet toevallig gedaan.Zoals vaker het geval is, kan je verder ook de kleuren van de wijzers aanpassen en je kan complicaties naar wens instellen.

Deze update heeft als firmwareversie ‘R9xxXXU1AVK7’ en hij bevat nog meer verbeteringen volgens de changelog van Samsung. Samsung verbeterde de stabiliteit en betrouwbaarheid van “meldingen en het gedrag van het apparaat”. Dat is een vrij cryptische omschrijving.De

De Bal-wijzerplaat

De Bal-wijzerplaat

De update installeren

Je kan deze update installeren als je een Samsung Galaxy Watch 5 gebruikt of een Galaxy Watch 5 Pro. Gebruik je de LTE-versie van deze smartwatches, dan zal je nog iets langer geduld moeten hebben. Het is ook niet bekend of de nieuwe wijzerplaat later verschijnt op de andere horloges van Samsung. Om de update te installeren tik je in de Galaxy Wearable-app op de Galaxy Watch 5 en dan op Instellingen horloge. Vervolgens kan je de optie Update horlogesoftware kiezen.

Onlangs schreven we op Androidworld over een reeks horlogebandjes die je momenteel met korting kan kopen. Gebruikers van de Galaxy Watch 5 moeten kijken naar de 20 mm-bandjes. Je kon ook al een vergelijking lezen tussen de Galaxy Watch 5 en de nieuwe Pixel Watch. Verkies jij eerder een voordeliger horloge dan de Galaxy Watch 5? Dit zijn dan de beste smartwatches die je kan kopen.

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy Watch 5 kopen
Samsung Galaxy Watch 5 kopen
Samsung Galaxy Watch 5 kopen

Samsung Galaxy Watch 5 kopen

De Galaxy Watch 5 blinkt uit met keuze uit verschillende fitness- en gezondheidsfuncties. De smartwatch biedt een compleet pakket, dat ook na je workout – dus als je rust en herstelt - bijdraagt aan een betere gezondheid.

Vanaf 299 euro

Winkelen op:

0 reacties

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk