'Samsung Galaxy Watch 5 (Pro) te zien op hoge-resolutie afbeeldingen'

'Samsung Galaxy Watch 5 (Pro) te zien op hoge-resolutie afbeeldingen'

Samsung lanceert volgende week zijn Galaxy Watch 5-serie samen met twee vouwbare telefoons en een nieuw paar oortjes. De Galaxy Watch 5 en de Watch 5 Pro zijn nu naast elkaar gelekt in nieuwe kwalitatieve renders. We zien de horloges in vijf verschillende kleuren.

Samsung Galaxy Watch 5 (Pro)-renders

Op woensdag 10 augustus staat het volgende Galaxy Unpacked-evenement op de agenda, en na maanden van geruchten komen we er alles te weten ov er een nieuwe line-up van Galaxy-producten. Er wordt volop uitgekeken naar de aankomende Galaxy Watch 5-serie die door de bekende geruchtenverspreider Evan Blass is gelekt in een nieuwe reeks van renders.

Helemaal links op de afbeelding zien we de Galaxy Watch 5 Pro in zijn kleur Black, gevolgd door de Titanium-kleur van het horloge. Je kan ook duidelijk het verschil in grootte zien tussen de Titanium Watch 5 Pro, met zijn behuizing die 45 mm meet, en de 40 mm-variant van de Watch 5 in zijn Gold-kleur. Rechts van die gouden smartwatch is er Bora Purple-variant van de Galaxy Watch 5, ook in 40 mm. Helemaal rechts op de afbeelding krijgen we dan het 44 mm-model te zien in zijn kleur Graphite. Anders dan de Galaxy Watch 5 komt de Pro-versie enkel in het 45-mm formaat.

'Samsung Galaxy Watch 5 (Pro) te zien op hoge-resolutie afbeeldingen'
Vijf kleuren van de Galaxy Watch 5-serie. De zesde kleur ontbreekt op de afbeelding

Alles wat we al weten

In de afgelopen weken en maanden is er al zoveel over deze horloges gelekt. Samsung gaat voor het eerst een thermometer op de Galaxy Watch 5-serie aanbrengen, wat een hele prestatie zou zijn. De kenmerkende draairing is wel geschrapt in het design van Samsung. Daarnaast weten we dankzij gelekte prijzen dat de horloges meer zullen kosten dan hun voorgangers, en omdat de kleuren van de horloges al eerder zijn gelekt, weten we dat de gewone Galaxy Watch 5 ook nog in een blauwe tint verschijnt.

We zijn erg benieuwd wat jij vindt van bovenstaande renders. Met de Galaxy Watch 5-serie lijkt Samsung meer afstand te doen van een klassiek horlogedesign. Spreekt dat jou aan? Laat het ons weten in de reacties.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

De Galaxy Watch 5 Pro is Samsungs meest premium smartwatch met meer functies dan ooit. Het slimme horloge komt met veel Lees meer

Vanaf 469 euro

Bestel op

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties