Samsung Galaxy Watch 5: One UI Watch 4.5-interface gelekt

Samsung Galaxy Watch 5: One UI Watch 4.5-interface gelekt

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De software voor de Samsung Galaxy Watch 5 is gelekt. We krijgen renders te zien van de nieuwe One UI 4.5-interface die gebaseerd is op Wear OS 3. We zien meer slimme functies in wijzerplaten en verbeteringen voor het typen en bellen met het je horloge.

One UI Watch 4.5 gelekt

Een jaar geleden raakte bekend dat Samsung voor de eerste keer een smartwatch met Wear OS uitbrengt. De Galaxy Watch 4 was tot voor kort ook het enige horloge dat met Wear OS 3 op de markt is gekomen. Verwacht wordt dat de aankomende Galaxy Watch 5 met verbeterde software komt en we krijgen nu heel wat renders te zien van Wear OS 3.5 en de Galaxy Watch 4.5-schil. De informatie is afkomstig van de bekende geruchtenverspreider Even Blass.

We zien een heleboel verbeteringen op de afbeeldingen. Allereerst zien we nieuwe wijzerplaten van Samsung en het valt op dat het merk steeds meer slimme functies rechtstreeks in de wijzerplaat integreert: van sportgegevens tot het weerbericht, je hartslag of een kompas. Gebruikers hebben zo de functies die zij het interessantste vinden, meteen bij de hand.

Gelekte wijzerplaten van de Galaxy Watch 5

Gelekte wijzerplaten van de Galaxy Watch 5

Op andere renders zien we ook dat Samsung het typen op het horloge heeft verbeterd. Dat zien we met de handschrift- en dicteerfunctie. Daarnaast werkt het bellen op de Galaxy Watch 5 beter voor telefoons met twee simkaarten. Je kan nu selecteren welke simkaart wordt gebruikt voor een oproep. Daarnaast zien we meer toegankelijkheidsfuncties, waaronder kleurencorrectie voor gebruikers met kleurenblindheid.

Samsung Galaxy Watch 5-geruchten

Er is al heel wat over de horloges gelekt. We weten dat de Watch 5 in twee varianten verschijnt en dat er in totaal zes verschillende kleuren beschikbaar zijn. De draairing wordt ditmaal geschrapt en er is nog onzekerheid over een aankomende thermometerfunctie. De horloges moeten op 10 augustus worden voorgesteld samen met de Galaxy Z Fold 4 en de Z Flip 4. Er is ook meer bekend over de prijzen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung-horloges? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen
Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen
Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

De Galaxy Watch 5 Pro is Samsungs meest premium smartwatch met meer functies dan ooit. Het slimme horloge komt met veel extra functies en een extra stevig en stijlvol design.

Vanaf 469 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk