Samsung Galaxy Watch 3 krijgt grote update met Galaxy Watch 5-functie

Samsung Galaxy Watch 3 krijgt grote update met Galaxy Watch 5-functie

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung heeft een aantal van Galaxy Watch 5-nieuwigheden uitgerold naar zijn Galaxy Watch 3. Er zijn twee nieuwe wijzerplaten. Verder is ook snurkdetectie toegevoegd en de synchronisatie van sport- en gezondheidsgegevens is verbeterd.

Samsung Galaxy Watch 3-update

Recent mocht de Samsung Galaxy Watch 4 al aanschuiven voor een belangrijke update die verbeteringen van de nieuwe Galaxy Watch 5 bevat. Nu komt ook de Galaxy Watch 3 aan de beurt, ook al is deze update minder omvangrijk.

Volgens een changelog die Samsung deelt, zijn er twee nieuwe wijzerplaten beschikbaar voor de Galaxy Watch 3: '¨Pro analog' en 'Gradient number'. Deze wijzerplaten bevatten ook informatie, alleen kan je bij deze oudere smartwatch niet zelf kiezen welke sport- en gezondheidsgegevens in de wijzerplaat te zien zijn, dat melden gebruikers op Reddit.

Verder heeft Samsung het uitwisselen van gegevens verbeterd tussen het horloge en je telefoon. Het gaat meer bepaald om de activiteitsgegevens in het menu 'Dagelijkse activiteiten' van Samsung Health. Je horloge heeft verder een snurkdetectiefunctie gekregen, ook al werkt deze iets anders dan bij de Galaxy Watch 5. De functie maakt gebruik van de microfoon van je telefoon, terwijl de Galaxy Watch 5 de ingebouwde microfoon van het horloge inschakelt. De Galaxy Watch 3 verzamelt wel andere gezondheidsgegevens tijdens je slaap.

Gerelateerde artikelen

Beschikbaarheid

Samsung begin vorig jaar met een schone lei en het lanceerde toen zijn eerste Wear OS-horloge met de Galaxy Watch 4. Het is goed om te zien dat het bedrijf nog steeds aandacht heeft voor zijn oudere horloges die met het eigen Tizen-systeem werken.

Samsung wil ten slotte de ECG-functie en bloeddrukmeter ook voor de Galaxy Watch 3 beschikbaar maken, maar dat volgt met een latere update. De huidige update rolt nu uit naar gebruiken. Heb jij hem al ontvangen op je horloge? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over Samsung-horloges

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk