'Gerucht: Samsung Galaxy Watch 3 beduidend duurder dan voorganger'

'Gerucht: Samsung Galaxy Watch 3 beduidend duurder dan voorganger'

Samsung Galaxy Watch 3

Twee jaar geleden lanceerde Samsung zijn allereerste Samsung Galaxy Watch. Samsung liet de ideeën van de Gear S-reeks achter zich en het kwam met verbeterde software voor zijn horloge en een groter ontwerp. De Galaxy Watch werd opgevolgd door een reeks sporthorloges uit de Galaxy Watch Active-reeks, maar nu is er al enorm veel gelekt over een echte opvolger die om de hoek staat: de Watch 3.

Renders van Samsungs aankomende horloge zijn al uitgebreid gelekt en we ontdekten ook dat Samsung zijn nieuwe smartwatch mogelijk op 22 juli wil lanceren. Dat wil zeggen dat hij nog voor de Note 20-reeks aan het grote publiek wordt getoond, maar nu die dag steeds dichterbij komt, lekte geruchtenverspreider Evan Blass ook meer over de prijs, de wijzerplaten en de verschillende modellen.

Galaxy Watch 3 in het zwartEen gelekte afbeelding van de zwarte variant

Verschillende varianten

Zoals eerder al bekend raakte, komt er een 45 mm-variant en een kleinere 41 mm-versie. De 45 mm-variant komt in twee verschillende zwarte kleuren en een zilveren horloge, en als we kijken naar de 41 mm-versie dan zien we dat die komt in brons-goud of zilver. Verder zijn er versies die werken met 4G, ofwel LTE, en andere horloges staan enkel met bluetooth in verbinding met je telefoon.

Je ontdekt de varianten van de horloges hieronder:

Galaxy Watch 3 in brons

Een gelekte afbeelding van de bronzen variant

Verwachte prijs

Dat brengt ons bij de prijs van de Watch 3, want die zou significant hoger liggen in vergelijking met de originele Watch. Volgens Blass varieert het prijskaartje van alle modellen tussen 400 en 600 dollar. Als we kijken naar de originele Watch dan zien we dat die in de VS minstens 329 dollar kostte, in vergelijking met 309 euro bij ons. We zagen bij de eerste Watch ook eenzelfde prijsverhouding bij het 45 mm-model dat 349 dollar kostte, ofwel 329 euro. De aankomende Watch 3 zou daarmee een vanafprijs kunnen hebben van 379 euro, als de geruchten kloppen.

Gelekte watchfaces

Je leest meer over de verwachte specificaties van de Watch 3 in dit artikel. Blass deelde tot slot ook enkele watchfaces van het aankomende horloges, en je kan er hierboven een aantal bekijken. Wat denk jij van Samsungs aankomende slimme horloge? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Samsung Galaxy Watch

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties