'Samsung lanceert nieuwe Galaxy BudsX-oortjes in de komende maanden'

'Samsung lanceert nieuwe Galaxy BudsX-oortjes in de komende maanden'

Samsung Galaxy BudsX

Nu Google het startschot heeft gegeven voor de Pixel Buds 2 kijken we al voorwaarts richting een nieuw paar van draadloze Galaxy Buds-oortjes. We kregen dit jaar al de Galaxy Buds Plus, maar dit keer zou het gaan om een regelrechte opvolger in plaats van een verbeterde versie, dat meldt Sammobile. De oortjes zijn opgedoken voor registratie bij de Europese regulator EUIPO,

Er is voorlopig nog maar weinig bekend over de aankomende Buds, maar de naam 'BudsX' is alvast te zien. Samsung vermeldt daarbij niet het woord 'Galaxy', maar het is wel aannemelijk dat het bedrijf de oortjes in de categorie van mobiele apparaten gaat indelen. Gezien de timing van de registratie bij de EUIPO kunnen we ook verwachten dat de Galaxy BudsX de komende maanden in Europa gelanceerd worden, en dat zal mogelijk met de Note 20-lancering het geval zijn.

Renders van de oortjes

Renders van de aankomende BudsX-oortjes

Boontjes

Er zijn al wel wat details opgedoken over de oortjes. Zo kunnen we al wel meer vertellen over het verwachte design. Er deed namelijk al eerder informatie de ronde over deze oortjes en de codenaam 'Bean' die Samsung intern gebruikt. De oortjes zouden qua vorm sterk op een boon gelijken en Winfuture deelde alvast renders van de aankomende BudsX.

Renders van de oortjes

Op het gebied van functies is er nog niets bekend van de oortjes. Mogelijk krijgen we voor het eerst echte noice-cancelling bij de nieuwe Buds, want dat is een functie die opmerkelijk genoeg zowel bij de Buds als de Buds Plus afwezig was. Kijk jij uit naar BudsX en wat verwacht jij dat deze oortjes naast het design anders zal maken dan de huidige Buds Plus? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Samsung

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties