Samsung Galaxy Buds Pro zijn volledig gelekt op beelden

Samsung Galaxy Buds Pro zijn volledig gelekt op beelden

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De aankomende Samsung Galaxy Buds Pro-oortjes van Samsung zijn gelekt op renders. We zien een geheel nieuw design en leren dat de oortjes op 14 januari verschijnen, samen met de S21-reeks.

Samsung Galaxy Buds Pro

De Buds Pro van Samsung zijn gelekt op renders die gedeeld zijn door de bekende geruchtenverspreider Evan Blass. Het gaat om een nieuw paar van volledig draadloze oortjes die de Buds Live mogen opvolgen. Samsung gaat ze tonen samen met de S21-reeks op 14 januari.

Wat als eerste opvalt bij de Buds Pro is het nieuwe design. De boonvorm van de Buds Live is verdwenen en de Buds Pro krijgen ook een glanzende afwerking. We krijgen ook drie kleuren te zien: zwart, paars en zilver.

Samsung Galaxy Buds Pro zijn volledig gelekt op beelden

Verwachte kenmerken

Verder is er nog maar weinig bekend omtrent de features van de Buds Pro-oortjes. Blass zegt wel dat Samsung gaat uitpakken met een verbeterde geluidkwaliteit en accuduur. naar verwachting gaat Samsung ook de noise cancelling (ANC) verbeteren waardoor achtergrondgeluid nog beter gefilterd wordt tijden het gebruik van de oortjes.

Gerelateerde artikelen

Vorige maand bracht Sammobile al informatie over de oortjes naar buiten. Vanmorgen raakte dan ook bekend dat de S21-reeks op 14 januari verschijnt. Dan krijgen we eindelijk de nieuwe S21, S21 Plus en de S21 Ultra te zien. Naar wat kijk jij het meeste uit? De lancering voor de S21-smartphones of deze Buds Pro-oortjes? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Samsung Galaxy Buds Pro zijn volledig gelekt op beelden

0 reacties

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk