'Samsung Galaxy Buds Pro 2 komen eraan: kleuren alvast bekend

'Samsung Galaxy Buds Pro 2 komen eraan: kleuren alvast bekend

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung gaat met zijn Galaxy Buds Pro 2 een nieuw paar van hoogwaardige draadloze oortjes uitbrengen. De oortjes verschijnen in drie kleuren en ze kunnen in de komende weken verschijnen. Er is ook al heel wat gelekt over de kenmerken van deze oortjes.

Samsung Galaxy Buds Pro 2

De allereerste Galaxy Buds Pro dateren inmiddels van januari 2021 en alles wijst erop dat Samsung heel binnenkort met een opvolger komt. De Galaxy Buds Pro 2 zijn volgens geruchtenverspreider Max Jambor nu in massaproductie en ze kunnen deze maand of begin juli worden voorgesteld. Ze komen naar verwachten dus eerder op de markt dan de aankomende Galaxy Z Fold 4 en de Galaxy Watch 5-serie.

Op het vlak van design verwachten we dat de Pro 2-oortjes de lijn zullen volgen van de Galaxy Buds 2. Samsung gaat mogelijk de active noise cancelling (ANC) verbeteren en volgens informatie van GalaxyClub komt de oplaadcase van de Galaxy Buds Pro 2 met een grotere accu. De totale accuduur van de oortjes zal er dus op vooruit gaan.

En een laatste verwachting die we kunnen uitspreken, zijn verbeteringen voor het 360 gradengeluid. Je zal geluid op een mee realistische manier uit verschillende richtingen kunnen horen. Samsung introduceerde die functie destijds bij de eerste Galaxy Buds Pro, maar het bedrijf kwam alvast met verbeteringen voor het 360 gradengeluid met een update voor de Galaxy Buds 2.

Gerelateerde artikelen

Betere ANC en bediening?

Op de redactie waren we best enthousiast over Samsungs originele Galaxy Buds Pro, maar een belangrijk verbeterpunt zijn de beperkte instellingen voor de bediening in Samsungs Galaxy Wearable-app. De ANC was ook minder indrukwekkend vergeleken met veel concurrenten. Die zelfde pijnpuntjes hebben we daarna ook bij de Galaxy Buds 2 opgemerkt.

Recent is zijn ook de eerste echte foto's gelekt van Samsungs Galaxy Z Flip 4, een ander product dat deze zomer wordt onthuld. Wat hoop jij te zien met de aankomende Galaxy Buds Pro 2? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk