'Samsung Galaxy Buds Plus: dit heeft Samsung verbeterd aan de oortjes'

'Samsung Galaxy Buds Plus: dit heeft Samsung verbeterd aan de oortjes'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Buds Plus

We weten al ontzettend veel over de Samsung Galaxy S20-reeks, maar nu is er ook meer bekend over de Galaxy Buds, dat zijn de nieuwe oortjes die samen met de telefoons worden aangekondigd op 11 februari tijdens een Samsung Galaxy Unpacked-evenement.

Het is niet de eerste keer dat we over de nieuwe oortjes horen, want eerder lekten al details. Alleen hebben we nu een lijst met specificaties waarin de Galaxy Buds Plus worden vergeleken met hun voorganger. Het is de bekende geruchtenverspreider Evan Blass die de oortjes heeft gedeeld op Twitter.

Galaxy Buds+ pre-orderbonus

De Galaxy Buds Plus naast de Samsung Galaxy S20 Ultra en S20 Plus

Verbeteringen

Het meest opvallende verschil is de accuduur. De oortjes gaan nu 11 uur lang mee in plaats van zes uur, en het hoesje waarmee je ze kan opladen zorgt ervoor dat je ze nog eens 22 uur langer gebruikt in plaats van 13 uur langer. Als je de oortjes drie minuten lang laat opladen, dan kan je ze een uur lang gebruiken, ten opzichte van 50 minuten met de vorige Galaxy Buds.

Specificaties van de telefoon

De gelekte specificaties van de Buds Plus en zijn voorganger

Toch gaan de verschillen verder dan dat, want de Buds Plus krijgen er een extra microfoon bij en ook de speaker van de oortjes - waaronder de woofer en tweeter - zijn verbeterd. Samsung laat je voortaan ook sneller Spotify starten door middel van de touch-bediening en meerdere apparaten kunnen tegelijk met de oortjes via bluetooth verbinden. Daarnaast gaat Samsung de Galaxy Buds Plus-oortjes ook op iOS-apparaten laten werken.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Buds Plus worden volgende week voorgesteld en de oortjes zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren wit, blauw, zwart en rood. Ze zouden los 169,99 euro kosten, maar Buds Plus zijn ook gratis via een pre-order beschikbaar samen met een telefoon uit de S20-reeks, dat blijkt uit een eerder gerucht.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk