Redmi Smart Band Pro in volle glorie te zien op afbeeldingen

Redmi Smart Band Pro in volle glorie te zien op afbeeldingen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Chinese fabrikant Xiaomi brengt binnenkort via haar dochteronderneming de Redmi Smart Band Pro uit. We kunnen de fitnesstracker nu alvast zien op beelden.

Redmi Smart Band Pro

De Redmi Smart Band Pro wordt volgens geruchten samen met de Redmi Watch 2 op 28 oktober aangekondigd. Vermoedelijk is de Smart Band Pro Xiaomi's antwoord op de Huawei Watch Fit, oftewel een goedkope fitnesstracker met een aantal smartwatch-features. De Xiaomi Mi Watch Lite zal in dit geval ook een concurrent zijn.

Redmi Smart Band Pro in volle glorie te zien op afbeeldingen

Groot rechthoekig scherm

Over de prijzen en technische kenmerken van de Redmi Smart Band Pro kunnen we helaas nog niets zeggen. Het enige dat we op dit moment in handen hebben, zijn deze officiële persafbeeldingen waarop een langwerpige scherm te zien is. Hierdoor wordt de Redmi Smart Band Pro een stuk groter dan de Xiaomi Mi Band 6, maar het scherm zal ook meer ruimte bevatten om gegevens weer te geven. De softwareinterface van de Band Pro lijkt erg op dat van de Mi Band 6 van Xiaomi. Vermoedelijk gaat het om dezelfde software, waardoor de overstap van het ene naar het andere apparaat niet voor al teveel problemen zal zorgen.

De foto's vertellen ons ook dat Xiaomi voor de nieuwe wearable vertrouwt op een plastic behuizing met een plat frame, dat visueel doet denken aan apparaten zoals de nieuwste Mi Watch-smartwatches. De polsbandjes zouden eenvoudig kunnen worden verwisseld, en de speciale USB-oplaadkabel kan worden aangesloten op twee pinnen op het apparaat zelf. Overige informatie zoals prijs en beschikbaarheid is nog niet bekend. Aanstaande donderdag zullen we meer te weten komen over ontbrekende details.

Ben je op zoek naar een fitnesstracker? Lees dan onze reviews van de Fitbit Charge 5 en de Fitbit Luxe. De Garmin Lily en Polar Ignite 2 zijn ook een mooi alternatieven voor de recreatieve sporters die een stijlvol horloge zoeken.

Xiaomi Mi Smart Band 6
Xiaomi Mi Smart Band 6
Xiaomi Mi Smart Band 6

Xiaomi Mi Smart Band 6

De Xiaomi Mi Band 6 heeft een groter display en meer geavanceerde gezondheidsfuncties dan zijn voorganger. Op het gedetailleerde Amoled-scherm van 1.56 inch lees je tot 50% meer informatie af en stel je jouw favoriete foto’s als achtergrond in. Met keuze uit tientallen banddisplays stel je de Mi Band 6 helemaal naar eigen wens in.

€ 39,95

Winkelen op:

Teaser van de Redmi Watch 2

Teaser van de Redmi Watch 2

 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk