Poco Watch en Buds Pro aangekondigd: kosten 79 en 69 euro

Poco Watch en Buds Pro aangekondigd: kosten 79 en 69 euro

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Poco heeft een sporthorloge en een nieuw paar draadloze oortjes voorgesteld. De Poco Watch kan sportactiviteiten automatisch herkennen en hij analyseert de slaap van gebruikers. De Poco Buds Pro Genshin Impact Edition werken met active noise-cancelling (ANC).

Poco Watch

Met de lancering van de Poco F4 GT-telefoon greep het Chinese dochtermerk van Xiaomi ook kans om zijn nieuwste wearables aan te kondigen. De Poco Watch is een voordelige oplossing voor wie op zoek is naar een sporthorloge.

Hij heeft allereerst een 1,6 inch scherm met relatief kleine schermranden en een silicone bandje. Het horloge is van plastic gemaakt en is 5ATM-waterdicht, dat wil zeggen dat je tot 50 meter diep kan duiken met de Poco Watch. Onderaan zit er een hartslagsensor en het horloge komt ook met ingebouwde gps-functie, waardoor je je telefoon kan thuislaten tijdens sportactiviteiten.

De Poco Watch kan verder 100 verschillende sporten registeren en bepaalde activiteiten kan hij ook zelf herkennen. Daarnaast is er een functie voor slaapmonitoring. Je kan de Poco Watch tot 14 dagen gebruiken, waarna je hem kan opladen met de magnetische oplaadkabel.

Gerelateerde artikelen

Poco Buds Pro Genshin Impact Edition

De Poco Buds Pro Genshin Impact Edition zijn volgens het merk speciaal ontworpen voor fans van de game Genshin Impact. Het design van de oortjes zijn volledig in het thema van de game en als meldingsgeluid hoor je de stem van het personage Klee.

Opvallend is dat deze voordelige oortjes volgens Poco werken met active noise-cancelling (ANC), dat wil zeggen dat storend achtergrondgeluid wordt opgevangen door de microfoons en dan wordt onderdrukt. De Buds Pro gebruiken een algoritme dat met kunstmatige intelligentie werkt om zelf tussen verschillende modi van ANC te wisselen.

De Poco Buds Pro Genshin Impact Edition

De Poco Buds Pro Genshin Impact Edition

Het geluid van deze oortjes komt van 9 mm drivers en in combinatie met de oplaadcase kan je de Buds Pro gedurende 28 uur gebruiken, tenminste als ANC is uitgeschakeld. Je kan de case opladen via de usb-c-poort en de oortjes kunnen daarnaast draadloos opladen. De Buds Pro kregen verder een ipx4-certificering, wat wil zeggen dat ze bestand zijn tegen een regenbui en tegen zweet. Ze hebben ook een paar slimme functies: ze pauzeren muziek als je oordopjes verwijdert en je kan de oortjes met twee apparaten tegelijk verbinden.

Poco Watch en Buds Pro kopen

De Poco Buds Pro Genshin Impact Edition krijgen een adviesprijs van 69 euro en je betaalt 79 euro voor de Poco Watch. Het merk maakte nog niet bekend wanneer de producten precies in de winkels liggen.

  • Poco Watch - 79 euro
  • Poco Buds Pro Genshin Impact Edition - 69 euro
De populairste artikelen over Poco

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk