Philips lanceert premium draadloze oortjes met ANC, 35 uur muziek

Philips lanceert premium draadloze oortjes met ANC, 35 uur muziek

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Philips heeft zijn Fidelo T1 voorgesteld, nieuwe draadloze oortjes die uitpakken met een premium ontwerp, een lange accuduur en active noise cancelling (ANC). Deze oortjes behoren tot het hoge prijssegment en zijn vanaf 299 euro te koop.

Philips Fidelo T1

De Fidelo T1 is een nieuw paar draadloze oortjes van Philips dat het moet opnemen tegen andere producten in het hoge prijssegment. Ze gebruiken 10 mm drivers, dat blijkt uit een persbericht, en een zogenaamd tweerichtingsontwerp dat voor warme en natuurlijke tonen moet zorgen. De oortjes moeten volgens Philips over een duidelijk aanwezige, maar nauwkeurige bas beschikken. Verder levert het merk de oortjes met zes soorten van siliconen oordoppen en drie Comply-schuimoordoppen.

Een ander punt waar Philips op focust is de active noise cancelling, want daarvoor gebruikt elk oortje een opstelling van drie microfoons. Die moeten het achtergrondgeluid oppikken zodat het kan worden gefilterd, en er zijn meerdere ANC-standen die je kan gebruiken.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Philips lanceert premium draadloze oortjes met ANC, 35 uur muziek

35 uur muziek luisteren

De Fidelo T1 moeten 9 uur lang muziek kunnen spelen als je ANC gebruikt en het is 25 uur samen met de oplaadcase. Zet je ANC uit, dan kan je 15 uur met de oortjes luisteren, en ze houden het 35 uur vol samen met de accucapaciteit van de case.

De oortjes komen met touchbediening en werken met de Google Assistent. Je kan ze vlot koppelen met Fast Pair-technologie, maar het is niet bekend of ze ook met meerdere apparaten tegelijk kunnen werken, ook wel bekend als multipointverbinding. Ze komen in ieder geval wel met de daarvoor benodigde bluetooth 5.2-technologie. De Fidelo T1 bieden verder ondersteuning voor de LDAC-ondersteuning, dat is een codec voor hoogwaardig geluid.

Philips lanceert premium draadloze oortjes met ANC, 35 uur muziek

Prijs en beschikbaarheid

De Philips Fidelio T1 draadloze in-ears zijn verkrijgbaar vanaf december voor een adviesprijs van 299 euro. De oortjes zijn afgewerkt met afgeborsteld metaal, terwijl de case is vervaardigd uit Muirhead-leer. Je kan ze krijgen in een zwarte of bruine kleurvariant.

Gerelateerde artikelen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over draadloze oortjes? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk