OPPO Watch Free met AMOLED-kleurenscherm kost 99 euro

OPPO Watch Free met AMOLED-kleurenscherm kost 99 euro

OPPO heeft een nieuwe voordelige fitnesstracker voorgesteld. De Watch Free heeft een relatief groot AMOLED-kleurenscherm is vanaf 11 maart voor 99 euro te koop. De Watch Free kan je slaap analyseren en ondersteunt meer dan 100 sportmodi.

OPPO Watch Free

OPPO heeft op donderdag het startschot gegeven voor zijn Find X5-serie, maar nu heeft het merk ook een toegankelijke wearable op de markt gebracht. De Watch Free is een fitnesstracker met een 1,64 inch AMOLED-kleurenscherm. Naast de focus op het scherm en een licht design pakt de Watch Free uit met verschillende sport- en gezondheidsfuncties.

Als eerste speelt slaapanalyse een belangrijke rol. De Watch Free werkt met slaapmonitoring en -analyse voor vóór, tijdens en na het slapen. Met name de exclusieve snurkrisicobeoordeling kan slaapproblemen effectief detecteren en tijdig suggesties doen. Het snurken wordt continu geëvalueerd aan de hand van sensoren en algoritmen, waaronder een optische SpO2-sensor en hartslagmeter. De OPPO Watch Free analyseert het slaaplatentie, slaapduur en slaapfases, zoals diepe, lichte en REM-slaap.

- Lees verder onder de afbeelding -

OPPO Watch Free met AMOLED-kleurenscherm kost 99 euro

Sportfuncties en 14 dagen gebruik

Verder kan de Watch Free 100 verschillende sportmodi tracken en de vier populairste activiteiten kan hij ook automatisch herkennen zodat je een activiteit niet handmatig hoeft te starten. In de bijhorende app biedt de Watch Free ook ingebouwde hardloopcursussen om fitness- en vetverbrandingsdoelen te bereiken. Hij kan ook de hele dag aan een stuk je hartslag meten en tijdens het intensief sporten wordt je bloedzuurstofniveau weergegeven.

De Watch Free ondersteunt meer dan 40 wijzerplaten en je kan ook gepersonaliseerde wijzerplaten maken die je matcht met je outfit. Hij werkt niet met Wear OS of een applicatiewinkel waar je apps kan downloaden en het voordeel is dat de Watch Free zo energiezuiniger is en 14 dagen verder kan met één oplaadbeurt. Als hij vijf minuten aan de oplader hangt kan je hem één dag gebruiken volgens OPPO.

OPPO Watch Free kopen

De OPPO Watch Free is in de kleuren zwart en vanille te koop voor 99 euro. De fitnesstracker ligt vanaf 11 maart in de winkels.

  • OPPO Watch Free - OPPO e-store, Bol.com, Coolblue, MediaMarkt - 99 euro

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over OPPO? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Lees meer over:
OPPO Fitnesstrackers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer