OPPO Watch 3 verschijnt in drie varianten: dit weten we

OPPO Watch 3 verschijnt in drie varianten: dit weten we

OPPO werkt aan een derde versie van zijn smartwatch en de eerste informatie is naar buiten gekomen. De OPPO Watch 3 verschijnt in drie varianten en opnieuw een rechthoekig design. Hij wordt samen met de OPPO Band 2 op de markt gebracht.

OPPO Watch 3

De lancering van de OPPO Watch 3 komt dichtbij volgens de bekende Chinese geruchtenverspreider Digital Chat Station. We krijgen geen concrete lanceringsdatum, maar wel informatie over het horloge. Als eerste gaat OPPO de accuduur verlengen en de smartwatch moet in drie varianten te koop zijn.

Verder is er geen concrete informatie over de modellen, maar mogelijk leert de OPPO Watch 2 ons iets. Die werd nog exclusief in China uitgebracht, maar hij verscheen met twee kleinere 42 mm-varianten, waarvan een enkel via bluetooth verbindt en een tweede ook 4G ondersteunt via eSIM. De derde was een 46 mm model met eSIM.

Verder blijft OPPO trouw aan zijn bekende design van de Watch-serie dat sterk is geïnspireerd op de Apple Watch. De telefoon behoudt zijn rechthoekige vorm en krijgt licht gebogen schermranden. De smartwatch moet verschijnen in vier kleuren; zwart, zilver, donker grijs en lichtgoud.

Specificaties en Wear OS 3?

Over de specificaties van het scherm is nog niets bekend en we weten ook nog niet welke chipset OPPO zal gebruiken. In de Watch 3 zat een Snapdragon Wear 4100, maar die is inmiddels al weer twee jaar oud. We weten ook niet of de Watch 3 met Wear OS verschijnt, dan wel met een eigen systeem. Als hij met Wear OS 3 op de markt komt dan zou de OPPO Watch 3 samen met dit Montblanc-horloge één van de eersten zijn die van het besturingssysteem gebruik maakt. Wear OS 3 was enkel nog maar beschikbaar op de Samsung Galaxy Watch 4-serie.

Naast de OPPO Watch 3 krijgt de OPPO Band een opvolger. De Band 2 wordt dit keer uitgerust met NFC en hij werkt ook met een, SPO2-meetfunctie die je bloedsuikergehalte monitort. Het is nog maar de vraag of beide wearables in Nederland en België verschijnen. De OPPO Band is bij ons op de markt verschenen, maar de Watch 2 niet. Ondanks dat we op de redactie erg enthousiast waren over de eerste OPPO Watch

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties