OnePlus Watch krijgt Spotify-ondersteuning met grote update

OnePlus Watch krijgt Spotify-ondersteuning met grote update

De OnePlus Watch komt met heel wat softwareverbeteringen in een nieuwe update. Het belangrijkste is dat het horloge muziek kan bedienen via Spotify, maar er komen ook nieuwe wijzerplaten en verbeteringen. We bespreken ze hier.

OnePlus Watch en Spotify

In maart stelde OnePlus zijn allereerste smartwatch voor, en de OnePlus Watch passeerde ook al langs de Androidworld-redactie voor een uitgebreide review. Het verdict was duidelijk: mooie hardware, veel potentieel, maar software die onafgewerkt voelt. OnePlus heeft de boodschap begrepen en er worden nu naarstig verbeteringen uitgerold voor de Watch.

Update B65 neemt 50 MB in beslag en brengt een nieuwe integratie van Spotify naar het horloge, dat weet XDA Developers. Dat Spotify-ondersteuning naar de Watch komt is best bijzonder, want het gaat niet om een Wear OS-horloge, en dat wil zeggen dat OnePlus met de muziekdienst heeft samengewerkt om de toepassing te ontwikkelen. Op het horloge zal je niet alleen je muziek kunnen bedienen, maar Spotify zal ook je afspeellijsten synchroniseren.

OnePlus Watch krijgt Spotify-ondersteuning met grote update
Screenshot van de update in OnePlus Health

Andere verbeteringen

Verder krijgt de Watch vier nieuwe wijzerplaten en er komen instellingen op het horloge voor trillen. Zo kan je het horloge bijvoorbeeld langer laten trillen zodat het beter je aandacht trekt bij meldingen. Hieronder kan je een opsomming vinden van zaken die zijn verbeterd en nieuwe functies die OnePlus heeft toegevoegd. De update is voor Watch-gebruikers te zien in de OnePlus Health-app.

De volledige changelog:

Nieuw:

  • Spotify music mode, sync your Spotify playlist.
  • Support real-time display of some navigation, easy to watch the navigation by raising your hand.
  • Add 4 new watch faces, enjoy your new style!
  • Support mobile phone alarm reminder linkage.

Verbeteringen:

  • Optimize the sleep algorithm and make sleep detection smarter.
  • The vibration intensity can be adjusted in the watch setting to experience stronger vibration reminders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over WhatsApp? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

OnePlus Health
OnePlus Health bestaat uit drie gedeeltes: 'Gezondheid', 'Fitness' en 'Beheren'. In gezondheid komen alle gegevens samen die de OnePlus Watch verzamelt. Denk aan je ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties