'OnePlus Watch: zo gaat de smartwatch eruit zien'

'OnePlus Watch: zo gaat de smartwatch eruit zien'

Op 23 maart kondigt OnePlus niet alleen twee high-end telefoons aan, er komt ook een smartwatch. Er zijn al wat details over de wearable bekend maar nu zijn er voor het eerst ook persafbeeldingen opgedoken.

OnePlus Watch

We zullen op 23 maart de eerste smartwatch van OnePlus gaan zien. Dat heeft het bedrijf al bevestigd. Inmiddels zijn er al veel geruchten over de vermeende smartwatch naar buiten gekomen, maar een duidelijke afbeelding ontbrak nog. De tweet van Unbox Therapy lost dit probleem op want we zien de OnePlus Watch in volle glorie.

De smartwatch krijgt een ronde kast met in ieder geval twee fysieke knoppen aan de zijkant voor de bediening. Het ziet ernaar uit dat het scherm ook met aanrakingen bediend kan worden. De uitvoering op de afbeelding heeft een siliconen bandje en wellicht komt er nog een uitvoering met een lederen bandje.

Geruchten

OnePlus gaat vermoedelijk ook inzetten op snelladen bij de Watch dankzij Warp Charge-technologie. Na een korte oplaadtijd van 20 minuten kan je het horloge weer een hele dag gebruiken. De smartwatch komt waarschijnlijk maar in één grootte en dat is 46 mm en dat zal voor veel vrouwen (of mannen met een kleinere pols) geen goed nieuws zijn. Daarnaast krijgen we bij deze smartwatch geen resultaat te zien van de samenwerking tussen Google en OnePlus op het gebied van Wear OS. Dat is Googles besturingssysteem voor horloges.

Er zijn nog meer details over de wearable opgedoken en die vind je hier. Wat vind jij van de het uiterlijk van de OnePlus Watch? Kijk jij uit naar de lancering volgende week? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Smartwatch OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties