OnePlus Nord Watch-teaser verschenen: voordelige smartwatch

OnePlus Nord Watch-teaser verschenen: voordelige smartwatch

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus komt binnenkort met een voordeligere versie van zijn OnePlus Watch. De Nord Watch krijgt een rechthoekig ontwerp en een draaikroon, wat hem sterk doet denken aan de Apple Watch. We weten niet of hij ook naar Nederland en België komt.

OnePlus Nord Watch

Vorig jaar heeft OnePlus zijn allereerste smartwatch voorgesteld, maar het merk heeft plannen om dit jaar nog een voordeligere versie uit te brengen onder de Nord-naam. Nord is al langer de naam voor OnePlus' voordeligere telefoons en eerder verscheen ook de volledig draadloze OnePlus Nord Buds voor het betaalbare prijskaartje van 49 euro. In de review waren we best enthousiast over het product.

OnePlus heeft nu inmiddels op Twitter een teaser gedeeld zijn Nord Watch, en daarin valt meteen op dat het merk ditmaal kiest voor een rechthoekig ontwerp met gebogen hoeken een draaikroon voor de bediening. Zoals zo veel andere fabrikanten loopt het in Apples voetsporen wat het design van zijn horloge betreft.

Dit weten we al

Volgens eerdere geruchten zal de Nord Watch een resolutie krijgen van 240 x 280 pixels. Net als de eerste OnePlus Watch, werkt ook dit horloge niet met Googles Wear OS-besturingssysteem, en in de plaats kies het Chinese merk voor eigen software.

Opmerkelijk genoeg zal de smartwatch ook niet werken met de OnePlus Health-app die we kennen van de OnePlus Watch, maar er komt nog een andere begeleidende app. De geruchtenverspreider Mukul Sharma liet op Twitter al screenshots zien van een zogenaamde 'N Health'-app. Dankzij de screenshots konden we afleiden dat de Nord Watch een hartslagsensor krijgt en een SPO2-bloedzuurstofmeter. Het horloge kan je slaap registreren en je zal wijzerplaten kunnen downloaden vanuit de N Health-app.

Gerelateerde artikelen

Beschikbaarheid

Het is voorlopig nog de vraag of OnePlus de smartwatch ook bij ons op de markt brengt. De teaser die het verspreidde verscheen op het Indiase Twitter-account van het bedrijf, en dat wijst erop dat het horloge op zijn minst als eerste in India wordt voorgesteld. Wat denk jij van de Nord Watch? Laat het ons weten in de reacties. Lees ook hier alles over onze ervaringen met de eerste OnePlus Watch.

De Populairste artikelen over OnePlus
OnePlus Health

OnePlus Health

OnePlus Health bestaat uit drie gedeeltes: 'Gezondheid', 'Fitness' en 'Beheren'. In gezondheid komen alle gegevens samen die de OnePlus Watch verzamelt. Denk aan je ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk