OnePlus Buds Pro 2 officieel: oortjes met spatial audio vanaf 179 euro

OnePlus Buds Pro 2 officieel: oortjes met spatial audio vanaf 179 euro

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus heeft een nieuw paar premium oortjes voorgesteld. De OnePlus Buds Pro 2 werken met spatial audio, ofwel geluid dat je om je heen klinkt. Andere speerpunten zijn volgens OnePlus de dual drivers en Fast Pair-ondersteuning.

OnePlus Buds Pro 2

In de afgelopen maanden lekte OnePlus kleine druppen met informatie over zijn nieuwe premium oortjes die nu samen met de OnePlus 11 zijn gelanceerd. De Buds Pro 2 werken met dubbele drivers die samen met het audiobedrijf Dynaudio zijn ontwikkeld, dat zegt OnePlus in zijn persbericht.

De 11 mm woofer zorgt voor het basgeluid, terwijl een 6 mm tweeter volgens OnePlus zorgt voor helder stemgeluid. De koepel van de woofer is uitgerust met een kristal-polymeermembraan en een speciaal koepel- en randontwerp om de verbinding tussen lage en middenfrequenties en hoge frequenties te verbeteren.

OnePlus laat zijn Buds Pro 2 werken met spatial audio, een nieuwe functie van Android 13. Hiermee lijkt het alsof klanken uit verschillende richtingen komen. OnePlus heeft voor deze functie samengewerkt met Google en het bedrijf noemt het "3D-audio op bioscoop-niveau".

Gerelateerde artikelen

Fast Pair en multipoint

En spatial audio is niet de enige techniek die OnePlus overneemt van Google, want de Buds Pro 2 ondersteunen ook Fast Pair. Dat is een techniek waarmee je oortjes makkelijker kan koppelen met je apparaten. Er verschijnt dan automatisch een pop-up-melding op je telefoon met de mogelijkheid om oortjes te koppelen.

De Buds Po 2 komen in een zwarte en groene tint

De Buds Po 2 komen in een zwarte en groene tint

Verder werken de oortjes met multipoint-verbindingen of 'Audio Switching', zoals OnePlus het noemt. Dat wil zeggen dat de oortjes met meerdere apparaten tegelijk verbonden kunnen blijven. Als je bijvoorbeeld met je oortjes in kijkt naar een serie op een tablet, dan schakelen ze automatisch over naar je telefoon als je een oproep krijgt.

ANC, accu, en meer specs

En dan hebben we als laatste nog een paar interessante specificaties. De ANC of active noise cancellation van de Buds Pro 2 filteren geluiden in de omgeving tot 48dB weg. Algoritmes bepalen automatisch de intensiteit van de ANC. De drie microfoons van de oortjes worden ook gebruikt bij oproepen en tijdens het bellen wordt achtergrondruis beperkt.

De oortjes kunnen samen met de oplaadcase voor 39 uur worden gebruikt. Zonder de case houden ze het 9 uur vol. De Buds Pro 2 zijn bestand tegen regen en zweet, want ze hebben een IP54-certificering. De draadloze verbinding moet ook goed zijn dankzij bluetooth 5.3-technologie.

OnePlus Buds Pro 2 kopen

De OnePlus Buds Pro 2 zijn vanaf 16 februari te koop voor 179 euro. Je kan ze krijgen in een zwarte en groene tint.

OnePlus Buds Pro 2 kopen
OnePlus Buds Pro 2 kopen
OnePlus Buds Pro 2 kopen

OnePlus Buds Pro 2 kopen

De OnePlus Buds Pro 2 werken met spatial audio, ofwel geluid dat je om je heen weerklinkt. Andere speerpunten zijn volgens OnePlus de dual drivers en Fast Pair-ondersteuning. De Buds Pro 2 werken met dubbele drivers die samen met het audiobedrijf Dynaudio zijn ontwikkeld, dat zegt OnePlus in zijn persbericht. De 11 mm woofer zorgt voor het basgeluid, terwijl een 6 mm tweeter volgens OnePlus zorgt voor helder stemgeluid. De koepel van de woofer is uitgerust met een kristal-polymeermembraan en een speciaal koepel- en randontwerp om de verbinding tussen lage en middenfrequenties en hoge frequenties te verbeteren. OnePlus laat zijn Buds Pro 2 werken met spatial audio, een nieuwe functie van Android 13. Hiermee lijkt het alsof klanken uit verschillende richtingen komen. OnePlus heeft voor deze functie samengewerkt met Google en het bedrijf noemt het "3D-audio op bioscoop-niveau".

€ 179

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk