OnePlus Buds: linkeroortje raakt defect bij deel van gebruikers

OnePlus Buds: linkeroortje raakt defect bij deel van gebruikers

Sommige gebruikers ervaren problemen met de OnePlus Buds. Het linkeroortje gaat in bepaalde gevallen defect en het stopt met muziek afspelen. De precieze oorzaak is nog niet bekend.

OnePlus Buds

OnePlus bracht dit jaar zijn eerste paar volledig draadloze oortjes uit, de OnePlus Buds. Ze komen met een relatief laag prijskaartje van 89 euro, maar in ruil pakken ze wel uit met een reeks slimme functies. Toch melden verschillende gebruikers van de oortjes nu op het OnePlus Forum een technisch probleem.

Ze merken dat het linkeroortje plots op een willekeurig moment stopt met geluid afspelen. De touchbediening op dat oortje blijft gewoon functioneren, maar het blijft wel stil. Sommige gebruikers melden dat ze het daarna weer kunnen laten werken door even bluetooth uit en aan te zetten op hun telefoon, maar ook dat is slechts een tijdelijke oplossing.

OnePlus Buds: linkeroortje raakt defect bij deel van gebruikers

Hardwareprobleem?

Gebruikers melden dat OnePlus in het geval van zo’n defect de oortjes gewoon heeft vervangen, maar dat biedt nog geen garantie dat het probleem bij het volgende paar ook wegblijft. Een van de support-medewerkers van het bedrijf heeft al gezegd tegen een Buds-gebruiker dat het om een hardwareprobleem gaat, en in dat geval is de fout niet zomaar met een update te herstellen.

Androidworld heeft om een reactie gevraagd bij OnePlus en we passen dit artikel aan zodra we die hebben ontvangen. OnePlus heeft naast de gewone Buds ook de Buds Z, een in-ear-exemplaar. Lees alles over die oortjes in onze review. Heb jij de OnePlus Buds en heb je ook al met dit probleem te maken gehad? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
OnePlus OnePlus Buds

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties