Nothing teaset nieuwe Ear (Stick)-oortjes: dit mag je verwachten

Nothing teaset nieuwe Ear (Stick)-oortjes: dit mag je verwachten

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Nothing werkt aan een nieuw paar van draadloze oortjes, de Ear (Stick). We zien dat de oplaadcase dit keer de vorm van een koker heeft en het merk kiest voor een ander design zonder silicone oordopjes. Heel wat andere specificaties blijven nog onbekend.

Nothing Ear (Stick)

Vorig jaar hebben we op de redactie de Nothing Ear (1) ontvangen, het eerste product van het bedrijf van Carl Pei. Nothings oortjes wisten ons aangenaam te verrassen met hun geluid, design en ANC, dat kan je lezen in onze review. Er is nu een opvolger onderweg die de Nothing Ear (Stick) heet, dat blijkt uit een tweet van het bedrijf.

De Ear (Stick) heeft zijn naam niet gestolen, want de oplaadcase heeft een cilindervormig ontwerp. Het valt ook op dat de Ear (Stick) in zijn opvallende teaserafbeeldingen wordt bevestigd aan de riem van een soort van handtas. Dat is misschien wel een idee dat we op welke manier dan ook zullen terugzien wanneer het product op de markt komt.

Verder bevestigt een woordvoerder van Nothing al bij The Verge dat het wel degelijk gaat om een compleet nieuw product, en niet gewoon om een nieuwe oplaadcase voor de Ear (1). We krijgen ook te horen dat de oortjes zonder silicone oordopjes komen, en dat Nothing naar eigen zeggen focust op een ergonomisch ontwerp. Meer is er op dit moment niet bekend.

Meer Nothing-nieuws

We hebben eerder dit jaar ook de Nothing Phone (1) getest en we waren behoorlijk enthousiast in onze review. De telefoon scoort goed op de zaken die tellen. Een uitzondering is dan wel het updatebeleid, want hoewel Nothing maar één telefoon moet ondersteunen, blijft het wachten tot 2023 voor de Android 13-update. Wat is jouw eerste indruk van de Nothing Ear (Stick)? Geef jij de voorkeur aan een ontwerp met of zonder silicone dopjes? Laat het ons weten in de reacties.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Nothing? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk