Robuuste Nixon Mission-smartwatch vanaf 10 oktober verkrijgbaar in Amerika

Robuuste Nixon Mission-smartwatch vanaf 10 oktober verkrijgbaar in Amerika

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Nixon Mission

Fanatieke sporter, extreme-sporter of wil je gewoon een mooi uitziend, maar robuust horloge hebben met Android Wear, dan is de Nixon Mission misschien een interessante optie. Het horloge werd al in maart gepresenteerd, is voorzien van de speciale Snapdragon 2100-chipset en bevat een AMOLED-display met 400x400 pixels en een ambient lightsensor.

Er is een GPS-chip aanwezig, maar ook een thermo-, baro-, gyro- en hoogtemeter. Een elektronisch kompas is ook in het horloge te vinden en er zijn verschillende applicaties voorgeïnstalleerd. Er ontbreken wel een hartslagmeter en een ingebouwde speaker en de accucapaciteit en vermeende accuduur zijn ook nog niet door het bedrijf genoemd.

The Mission is tot 100 meter waterdicht en de horlogekast is opgetrokken uit 316L stainless steel, waarbij het scherm is afgewerkt met een laagje Gorilla Glass. Bij de presentatie van het horloge in maart werd een prijs genoemd van zo'n $ 400 en dat is inderdaad de Amerikaanse prijs. Voor $ 50 meer kun je ervoor kiezen om het horloge zelf aan te passen qua kleuren, waarvan je in onderstaande afbeelding een overzicht ziet.

Het horloge zal daar vanaf 10 oktober uitgeleverd gaan worden, maar helaas is er nog niks bekend over de Europese beschikbaarheid van deze smartwatch. Op de website is wel de prijs van € 429 te zien voor de reguliere variant, waarbij je dan de keuze hebt uit een oranje, zilver of zwart model. Het horloge personaliseren is hier vooralsnog niet mogelijk in de webshop en ook een leverdatum is dus niet genoemd. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je wel 10% korting op je eerste order, waardoor het horloge onder de € 400 kost.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk