'Dit zijn de nieuwste Amazfit smartwatches met grote 500mAh accu'

'Dit zijn de nieuwste Amazfit smartwatches met grote 500mAh accu'

Er zijn specificaties van twee nieuwe Amazfit-smartwatches gelekt. Het gaat over de Amazfit Vienna en over de T-Rex Pro 2. Twee robuuste smartwatches, welke een grote batterij zullen meekrijgen. Wat hebben de smartwatches verder te bieden?

Accu gaat 24 dagen mee

Amazfit zal binnenkort twee nieuwe smartwatches op de markt gaan brengen. Dat zegt GSMArena. Huami, de Chinese maker van de Amazfit-smartwatches, wil met de nieuwe horloges hun aanbod van robuuste smartwatches uitbreiden.

De twee smartwatches zijn qua specificaties bijna identiek aan elkaar, maar de Vienna zal beter afgewerkt worden en daardoor de meer premium-versie worden. Het unique selling point van de smartwatches wordt de grote batterij, deze heeft namelijk een capaciteit van 500mAh. Een capaciteit die we maar weinig tegenkomen in smartwatches. Met deze accu zullen de horloges straks tot maar liefst 24 dagen mee moeten kunnen gaan. De zware gebruikers moeten zo'n tien dagen met de horloges kunnen doen.

T-Rex Pro 2

De T-Rex Pro 2, krijgt naast zijn stoere dino-naam, een 1.39 inch AMOLED-paneel met een resolutie van 454x454 pixels. Verder krijgt het horloge een 10 ATM-certificering mee, wat inhoudt dat je met het horloge zou kunnen zwemmen. Het horloge beschikt verder over een plastic design en over vijftien duurzaamheidscertificaten.

Het horloge zou werden uitgerust met een PPG 3.0-sensor, welke de hartslag en het zuurstofgehalte in het bloed kan meten. Daarnaast krijgt de T-Rex Pro 2 de beschikking over een ingebouwde GPS, Bluetooth 5.0 en over 150 sportmodi. Het horloge komt naar alle waarschijnlijkheid in de kleuren 'Astro Gold' en 'Astro Black' op de markt.

'Dit zijn de nieuwste Amazfit smartwatches met grote 500mAh accu'
Amazfit T-Rex Pro 2, afbeelding: GSM Arena

Amazfit Vienna

De Amazfit Vienna zal volgens de geruchten een 1.29 inch AMOLED-paneel met een resolutie van 416x416 pixels meekrijgen. Dit scherm zal beschermd worden door saffierglas. Een synthetisch soort glas dat bijna krasvrij is, tenzij je besluit om er met een diamant op te gaan krassen. De Amazfit Vienna krijgt verder een 20 ATM-certificering mee en beschikt over dezelfde PPG 3.0-sensor, ingebouwde GPS en Bluetooth 5.0. Ook dit horloge krijgt de beschikking over 150 sportmodi. De smartwatch krijgt tenslotte een titanium unibody-behuizing.

Het is op dit moment nog niet bekend of en wanneer we de horloges in Nederland kunnen verwachten.

Wat vind jij van de smartwatches? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel.

Amazfit Vienna, afbeelding: GSM Arena

Lees meer over:
Smartwatch Amazfit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties