Nieuwe Pebble-smartwatch lekt voor aankondiging

Nieuwe Pebble-smartwatch lekt voor aankondiging

Kleuren en terug naar de basis

Pebble is misschien wel het bedrijf waarmee de smartwatch-markt echt begon te groeien en een jaar na de laatste introductie wordt het tijd voor een nieuw model. We zagen al dat 24 februari om 16.00 uur een nieuwe versie van de Pebble aangekondigd zou worden, maar zoals vaker op internet, zijn de eerste afbeeldingen al gelekt. Waar de Pebble Steel voor stijl ging, lijkt de nu nog naamloze nieuwe Pebble weer terug te gaan naar het initiële, wat sportievere design.

Aftellen

Als we kijken naar deze afbeeldingen zien we een mock-up die op de site van Pebble zelf gevonden is. Het scherm geeft in ieder geval meer kleuren weer dan de eerdere versies, maar of we hier de volledige mogelijkheden zien lijkt niet het geval. Pebble heeft nog niets bevestigd over deze nieuwe smartwatch, dinsdag 24 februari om 16.00 uur weten we meer en zien we ook direct of deze mock-up lijkt op de uiteindelijke versie van de nieuwe Pebble-smartwatch.

Via: 9to5mac

Lees meer over:
Accessoires

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties